A magyar főiskolákon, egyetemeken mennyibe kerül a tandíj?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból kérdezem, minden főiskola, egyetem érdekel, bármilyen kar.
Pl.
Semmelweis Egyetem?
ELTE? stb.
2009. dec. 23. 12:49
2/4 anonim válasza:
Ez egyetemen belül még szakonként is változó. Pl kodolányi távoktatása félévente 145 ezer, míg sote- orvosi karon egy félév a két milliót súrolja.
Ráadásul még egy éven belül is változtathatnak. Mikor én kezdtem, nálunk egy félév még 230 ezer volt, és következő évre 280ezer lett belőle.
3/4 anonim válasza:
2 milla egy félév orvosin? No ezen jól ledöbbentem... :-o
4/4 anonim válasza:
A Felvételi Tájékoztatóban szakokra lebontva leírják, mennyibe kerül a Költségtérítéses képzés félévente. Ez nem csak egyetemenként, hanem karonként, szakonként is eltérő. Az orvosképzés, ha költségtérítéses, mindig egy vagyonba kerül, valóban.
Vedd meg a Tájékoztatót, abban Mindent megtalálsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!