Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kamaszok/Szülők mit szóltok?...

Kamaszok/Szülők mit szóltok? DÉLUTÁN 4-IG SULI? Normálisak?

Figyelt kérdés

[link]

"Szeptemberben lép életbe az általános iskolában 16 óráig szervezendő foglalkozásokra vonatkozó szabályozás. A törvény szerint az általános iskolában 16 óráig foglalkozásokat, 17 óráig pedig felügyeletet kell biztosítani. A tanulóknak kötelességük a 16 óráig szervezett egyéb foglalkozásokon részt venni. Ezek a szabályok minden évfolyamra vonatkoznak..."

Oké, én szerencsére nem vagyok már általános iskolás, de EZ MI???

Nem elég, hogy bevezették a mindennapos tesit -ami már az én évfolyamomat is érinti-, még majd az időnket is beosztják!?

Reggel 8-tól délután 1-2-3-ig bent rohadunk így is, mert évfolyamtól függően, mindenkinek 5-6-7 órája van. A délután hátralévő részében kéne akkor megoldanunk a különórákat és a tanulást is. És itt nem mindenkinek van autója, tömegközlekedéssel kétszer annyira időbe telik eljutni akárhova!

A parlamentben rohadt könnyű okosnak lenni, Hoffmann Rózsika drágának is már ki kéne húzni a fejét a seggéből, mert törvényeket módosítani nagyon egyszerű úgy, hogy nem lát bele a mi életünkbe. Mehet a k**** a****ba!

Ma is, annak "hála", hogy már minden iskola az állam kezében van, két órát ültem, mire kikaptam a tankönyveket!

Arról nem is beszélve, hogy egy csomó könyv még meg sem érkezett, és aki nem vitte a csekkről a bizonylatot, meg sem kapta a könyveit. Az ott dekkoló tanároknak meg annyira türelmük és életkedvük volt mint egy zombinak.

És akkor ott van még a heti 5 tesi: Nagyon jó, hogy tavaly óta a 9. évfolyamnak biztosítani kell még +2 órát. Ami már önmagában 4 osztályt jelent. De mi lesz idén? Ez mostmár 8 osztályt fog érinteni, hiszen nekünk megmarad, az újonnan belépő kilencedikeseknek meg már kötelező lesz. Két év múlva már 12 osztálynak kéne helyet biztosítani, és így tovább... Menjenek a jó büdös k**** anyjukba, de tényleg! Ha már "nekünk akarnak jót", az oké.. De a tanárokra ki gondol? És a sportszerek? Ugyanis lehet igényelni bármit, támogatás az nem jön.. Borzasztó, komolyan mondom.

16L

#rózsa #szopjon #le!
2013. aug. 28. 20:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/161 anonim ***** válasza:
95%

Jó nagy hülyeség, még jó, hogy középsuliban nem vezették be. Bár úgyis mindenki lelépne.. Na meg legkorábban 3-kor végeztünk tavaly, most meg lesz 9 óránk is..

De a húgomat most majd be kell fizetni menzára, miközben anyám háztartásbeli és minden nap főz...

2013. aug. 28. 21:13
 22/161 A kérdező kommentje:

#19: Ne is mondd.. És az a legrosszabb, hogy öcsém most fog felvételizni. Itthon kellene tanulnia és készülnie a felvételire, de ehelyett majd bent ülhet 4-ig az iskolában. Ott szerinted mennyit fog tanulni? 30 akárhány gyerek között egy feszült tanárral biztos sikeresen elsajátítja majd a tananyagot. És hogy a hülye gyerekekről még ne is beszéljünk. Aki nem viselkedik tanítási időben, délután se fog csöndben a helyén ülni!!

És amúgy, a romák meg be se fognak így járni iskolába. Ezzel azt érik majd csak el! ;)

2013. aug. 28. 21:13
 23/161 A kérdező kommentje:

#20: Annyira egyetértek veled!!! Számukra mi csak adatok meg statisztika vagyunk. Vagy még az se.. Le se sz-rnak minket!

Ha lesz, az elsők között fogok menetelni a tüntetésen!

Ma este hallottam erről a módosításról először, de előtte pont ma gondolkodtam azon, hogy az érettségi milyen lesz majd.. Mert biztos vagyok benne hogy azzal is megszivatnak majd minket. Tényleg.. Mindent megtesznek hogy ellehetetlenítsék a helyzetünket!

2013. aug. 28. 21:17
 24/161 anonim ***** válasza:
20%
Még 1x leírom: SZÜLŐI KÉRÉSRE elengedik a gyereket. Mielőtt elmennétek tüntetni, olvassátok és értelmezzétek a rendeletet. Bár ahogy elnézem lehet mégiscsak bent kellene maradnotok szövegértést tanulni....
2013. aug. 28. 21:17
 25/161 anonim ***** válasza:
94%
Szerintetek kisgimiben hogy oldják meg amúgy? Most leszek 8.-os.
2013. aug. 28. 21:18
 26/161 anonim ***** válasza:
100%
24-es! Szerinted el fogják engedni az egész osztályt szülői kérelemmel? Kötve hiszem...
2013. aug. 28. 21:19
 27/161 anonim ***** válasza:
95%
25-ös, biztos úgy, ahogy a mindennapos tesit is.. Gyerek gyerek hátán.
2013. aug. 28. 21:19
 28/161 anonim ***** válasza:
95%
még működne is a dolog, ha 9kor kezdődne a tanítás
2013. aug. 28. 21:21
 29/161 A kérdező kommentje:
#24: Szerinted ha szülői kérésre mindenkit elngednek, akkor mi értelme volt kitalálni ezt az egészet? Ugyanis akkor az összes gyereknek lehet kikérője. De akkor maradna minden az eredeti kerékvágásban.
2013. aug. 28. 21:21
 30/161 anonim ***** válasza:
86%
Igen, az igazgató engedélyezi. Akár egész osztálynak is. Miért ha 20 fős osztályból 19 karatéra jár 3-tól akkor megtagadja? Ugyan már! Vihar a bilibe..... Az a szülő, aki azt szeretné, hogy a gyereke hazamenjen, azé haza is fog menni tanítás után.
2013. aug. 28. 21:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!