Kamaszok, fiatalok. Ti loptatok már?
Krétát a magyar teremből, hogy tudjunk mivel firkálni a táblára biosz versenyfelkészítő előtt. :D
14/L
lehet, hogy ezt annak lehet mondani..
mindent saját pénzből vettem.. ruhát, kaját stb. kb szendvicsen éltem.. dolgoztam anyámnál és arról volt szó (nem kaptam sok fizetést..) hogy 3 nap után kapok 10.000 forintot.. és háát.. még 3 héttel később se adta oda, holott már az utolsó nap oda kellett volna, mert úgy volt megbeszélve.. és amikor kellett akkor vettem ki pénzt.. de összesen nem vettem ki a 10.000t.. csak kb 5-6.000t..
ezen kívül sose
Fogjuk rá. Pár szelet csupasz kenyeret "loptunk" a tábor étkezőjéből (kosárba volt kirakva). Éhesek voltunk és sokat kellett várni a következő étkezésig. Gyakorlatilag nem számított lopásnak, mert ki volt fizetve az étkezésünk, de akkor valahogy izgalmas és vagány ötlet volt.
(Azt tegyük még hozzá,hogy első körben a tanárhoz fordultunk de ő elhajtott minket,mondván nem lehetünk éhesek mert aznap már ettünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!