Kamaszok, fiatalok van akinek lúdtalpbetétet kell vagy kellene hordania? Szeretitek, utáljátok, . , milyen?
nekem halántboltozat süllyedésem van. Nike vagy ilyesmi sportcipőmbe illetve csizmába szilikon sarok betétet szokta rakni. De pl. dorkó-ba nem rakok. Se tesire se edzésre mert ha futok elcsúszik.
De nem zavar észre se veszem ha van de azt se ha nincs. Imádom!Nem sokat segít de akkor is. :) nem tudom miért. harmadikos korom óta hordom.
a két cipőm közül az egyikben van, engem egyátalán nem zavar, sőt, ha a másik cipőm van rajtam, hiányzik :)
16/L
#1 vagyok.
Maga a bokám meg a lábfejem nem fáj, hanem nekem a térdem kezd el iszonyúan fájni, ha 1 napot gyalogok betét nélkül.
Dettó, mint az első válaszadó.
Nekem nagyon furcsa, ha nincs betét a cipőmben, volt, hogy alig tudtam menni. Az pedig valóban nagyon idegesítő, hogy találok egy tök szép cipőt, ami az én méretem, de egy-két mérettel nagyobb meg nincs, ami muszáj lenne a lúdtalpbetétéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!