Kamaszok, nyári szünetben a hétvégét vagy hétköznapot szeretitek jobban?
Hétköznapot! :)
Nálunk sajnos hétvégén nincs élet napközben. Szóval ilyenkor még az se, hogy haverokkal elmegyünk csavarogni vagy benézünk a plázába, mert alig van nyitva valami, az is kb. délig vagy egyig. Délután semmi sincs nyitva, este pedig kb. csak disco van, ami engem hidegen hagy. Hétkönap valamelyest jobb a helyzet. :D
péntek és szombat. a vasárnapot egész évben utálom, hétköznap meg amúgy dolgozom, így péntek este meg szombaton van időm csavarogni meg találkozni a barátaimmal.
18L
Nyári szünetben nagyon mindegy :)
A hétköznapot azért szeretem, mert akkor lehet egész nap pihenni, max strandolni megyek a barátnőimmel, vagy vásárolni.
A hétvégét meg azért szeretem, mert a szüleimmel sokszor megyünk pl aquaparkokba, vagy plázába, moziba (nálunk nincs - kisváros), péntek-szombat van disco, stb...
mind1,
sokszor azt se tudom milyen nap van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!