Kamasz fiúk, beszoktatok segíteni a házimunkába? Milyen házimunkát vállaltok be? Melyiket szeretitek csinálni a legjobban?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.2011. jún. 9. 13:21
1/8 anonim válasza:
nem szoktam besegíteni de ha kell akkor a SAJÁT szobámat porszívózom meg prontózom és mindet utálom, egyiket se szeretem
14/f
2/8 anonim válasza:
Ez nem besegítés.Anyu nem háztartási robot,hogy mindent egyedül csináljon.Nem segítek,hanem teszem azt,ami az én dolgom is.Ahogy a család minden tagja.
3/8 anonim válasza:
2 szintes házunk van fenn én(18F) és bátyám (20) "lakunk". Nekünk kell itt mindent takarítani a WC-től kezdve a szobáinkat mindent. Még szoktunk füvet nyírni meg amire megkérnek. Nem nagy valami...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Remélem jön még több válasz:o)
2011. jún. 9. 21:55
5/8 anonim válasza:
Én nem nagyon,csak nagyritkán
13/f
6/8 anonim válasza:
A szomszéd nénit szoktam megsétáltatni! (Néha kap jutifalit is)
7/8 anonim válasza:
amibe kel en peldaul szeretek fozni es mar tobszor is vot hogy en csinaltam a kajat hat meg a szobamat aszt csak en takaritom de nem is varom el anyumtol meg az ilyen nehezebb munkakat amit nem akarok hogy anyum vegezen el
8/8 anonim válasza:
Amibe kellet abban segítettem. Kerti munkától a favágáson át (persze nem én vágtam) a porszívózásig mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!