Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Szeretitek a húsvétot?

:) :) :) kérdése:

Kamaszok! Szeretitek a húsvétot?

Figyelt kérdés
Én nem igazán,magát az ünnepet szeretem csak ezt a nagy felhajtást nem..meg hát nem is vagyok valami menő és hát ha jönnek hozzám locsolók olyan ciki hogy nemtudom miről is beszéljünk meg iylesmi.Legszivesebben "elbujnék" husvétkor..Meg hát az is elég rossz hogy a fiuk kapják a pénzt,kaját,stb.,mi meg csak kiadjuk ezeket készülünk meg minden...Ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 23. 16:29
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
84%
Az én családom utálja a húsvétot, nem is ünnepeljük, mindig elmegyünk valahova kirándulni. :)
2011. ápr. 23. 16:37
 2/29 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a húsvét(maga a locsolkodás) már rég nem arról szól, mint régen. Egyébként én nem vagyok kamasz, de értem miről beszélsz. Nekem is ilyen kínos volt a locsolkodás.

A büdös kölniszag.. amikor ezer fajta keveredik, meg a tudat, hogy a sok fiú a pénzért megy csak locsolni.. :)

2011. ápr. 23. 16:38
 3/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem szeretem a húsvétot, nem szeretek itthon lenni. Viszont ha én nem akarok valamit akkor nem csinálom. Én nem engedek be senkit ha nem akarom hogy meglocsoljanak stb. Ugyanolyan nap ez mint a többi.
2011. ápr. 23. 16:41
 4/29 Törőcsik Kristóf válasza:
66%
Én szeretem. Falusi gyerek vagyok, nálunk még (néhány kivételtől eltekintve) a lányokról és a hülyülésről (nem rossz értelemben) szól. Én és a haverjaim pl. csak a rokonoktól kapunk pénzt, a lányoktól nem. A lányok szemszögéből nem tudok beszélni.
2011. ápr. 23. 16:58
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nálunk nem sokan jönnek, és csak csokitojást kapnak. Igazából nem tulajdonítok nagy jelentőséget a húsvétnak.
2011. ápr. 23. 17:20
 6/29 anonim ***** válasza:
73%

Magát az ünnepet szeretem, ezt a locsolkodós, felhajtásos részét nem annyira. A kölnit ki nem állhatom, tavaly már megcsináltam, hogy aki jött locsolkodni (csak a szűk családi kör férfi tagjai, haverok nem), mondtam, hogy vagy a parfümömmel vagy semmivel. Így sem volt valami jó, mert mindenki 2-3-at fújt és így bár egy féle illatt volt, mégis borzalmas volt a nagy mennyisége miatt.

Örülnék neki, ha olyan lenne a Húsvét, mint régen. Az annyira szép lehetett, amikor a fiúk összegyűltek és mentek vödör vízzel a lányokhoz:) A locsolkodás után a lányok behívták a fiúkat, megkínálták sütivel, üdítővel, beszélgettek egy kicsit. Nagyon jó lehetett ez.

Sajnos az én fiú ismerőseim, haverjaim nem is olyanok, akik így összegyűlnének páran és elmennének a lányokhoz. Osztálytársam tavaly is mesélte, hogy mentek a fiú haverjai locsolkodni, egész nap átjáróház volt a házuk és milyen jó volt beszélgetni a srácokkal.

Sajnálom, hogy nekem nem ilyenek a barátaim.

Az ünnep igazi részét szeretem, és ha a locsolkodós része is ilyen lenne, mint írtam, azt is szeretném.

15/L

2011. ápr. 23. 17:25
 7/29 A kérdező kommentje:
Nállunk is csak esetleg nagyszülőktől kapnak pénzt a fiuk,meg a rokonok a kisebbek kapnak egy kis pénzt meg tojást.Amugy én is csak ilyen községben élek,nem vagyok városi gyerek..
2011. ápr. 23. 17:58
 8/29 anonim ***** válasza:
91%
Utálom a húsvétot, felesleges, ugyanolyan, mint a karácsony... Mű, "muszáj", értelmetlen.
2011. ápr. 23. 18:04
 9/29 anonim ***** válasza:
73%
nemszeretem, túl nagy a felhajtás, + még apám haverjai is jönnek locsolkodni(ilyen 50 évesek)+ takarítani kell, meg sütni, meg tojást festeni.... semmi értelme
2011. ápr. 23. 18:49
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanolyan,mint a többi hétköznap,ellenben anya főzöget mint a veszedelem,veszi a rengeteg húst meg minden és meg sem esszük.-.-
2011. ápr. 23. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!