Kamaszok! Szeretitek a húsvétot?
Szerintem a húsvét(maga a locsolkodás) már rég nem arról szól, mint régen. Egyébként én nem vagyok kamasz, de értem miről beszélsz. Nekem is ilyen kínos volt a locsolkodás.
A büdös kölniszag.. amikor ezer fajta keveredik, meg a tudat, hogy a sok fiú a pénzért megy csak locsolni.. :)
Magát az ünnepet szeretem, ezt a locsolkodós, felhajtásos részét nem annyira. A kölnit ki nem állhatom, tavaly már megcsináltam, hogy aki jött locsolkodni (csak a szűk családi kör férfi tagjai, haverok nem), mondtam, hogy vagy a parfümömmel vagy semmivel. Így sem volt valami jó, mert mindenki 2-3-at fújt és így bár egy féle illatt volt, mégis borzalmas volt a nagy mennyisége miatt.
Örülnék neki, ha olyan lenne a Húsvét, mint régen. Az annyira szép lehetett, amikor a fiúk összegyűltek és mentek vödör vízzel a lányokhoz:) A locsolkodás után a lányok behívták a fiúkat, megkínálták sütivel, üdítővel, beszélgettek egy kicsit. Nagyon jó lehetett ez.
Sajnos az én fiú ismerőseim, haverjaim nem is olyanok, akik így összegyűlnének páran és elmennének a lányokhoz. Osztálytársam tavaly is mesélte, hogy mentek a fiú haverjai locsolkodni, egész nap átjáróház volt a házuk és milyen jó volt beszélgetni a srácokkal.
Sajnálom, hogy nekem nem ilyenek a barátaim.
Az ünnep igazi részét szeretem, és ha a locsolkodós része is ilyen lenne, mint írtam, azt is szeretném.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!