:) :) :) kérdése:
Kamaszok! Szeretitek a húsvétot?
Figyelt kérdés
Én nem igazán,magát az ünnepet szeretem csak ezt a nagy felhajtást nem..meg hát nem is vagyok valami menő és hát ha jönnek hozzám locsolók olyan ciki hogy nemtudom miről is beszéljünk meg iylesmi.Legszivesebben "elbujnék" husvétkor..Meg hát az is elég rossz hogy a fiuk kapják a pénzt,kaját,stb.,mi meg csak kiadjuk ezeket készülünk meg minden...Ti hogy vagytok ezzel?2011. ápr. 23. 16:29
21/29 anonim válasza:
én úgy vagyok vele,h szeretem a húsvétot együtt van a család,készülödés,tojásfestés,süti,csokinyuszi :D de a húsvét hétfőt utálom jön a sok locsóló akikkel 1000 éve 1 szót nem váltottunk és itt kell jópofizni,emelett meg nagyon unalmas egész nap itthon ülni
14/L
22/29 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok mint te utolsó..Na de mind1 ettől függetlenül Kellemes husvéti ünnepeket mindenkinek!! :)
2011. ápr. 25. 11:34
23/29 anonim válasza:
Én szó szerint UTÁLOM AZ EGÉSZET!!!!!!!!:)jah az idén kw unalmas :/
24/29 A kérdező kommentje:
Én is.Na hát én annak örülök hogy unalmas,mert akkor nincs itt senki..Amugy eddig csak rokonak jöttek,de már előre félek :S:S:S
2011. ápr. 25. 14:28
25/29 anonim válasza:
nekünk meg pont a rokonok nem jöttek xD
am viszont nektek is :D
26/29 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. ápr. 25. 15:16
27/29 A kérdező kommentje:
Na,ezt is tuléltem...És nem is volt vészes :) Csak most naon büdös vagyok xD
2011. ápr. 25. 22:00
28/29 anonim válasza:
Én egyenesen utálom a húsvétot!!!Utálom a locsolkodókat nem is szoktam felkelni hanem inkább alszok ha jönnek hozzánk fiú ismerőseink.Szerintem ugyanolyan nap mint a többi ugyanolyan kajákat eszek mint egy átlagos napon...Az egyetlen jó dolog benne, hogy szünet van:)
29/29 anonim válasza:
Én sajnálom, hogy nincs akkora hagyománya mint régen. Jó egy egy kisvárosban, faluban olyan mint amilyennek képzelném.
Nálunk a családba az szokott lenni, hogy a fiúk Hétfőn körbe járnak délelőtt a rokonságba. Délutánra vagy hozzánk jön át mindenki /család/ vagy nénjéhez megynk és akkor a lányok locsolkodnak...
/délelőtt fiúk délután lányok/
Általában teli vizes vödrökkel locsoljuk egymást.
Jó móka szokott lenni. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!