Kamaszok! Szeretitek a húsvétot?
Szia!
Bármiről lehet beszélgetni, ne aggódj, majd jönnek a témák. Megkérdezhetet például, hogy sok lánynál voltak-e már, vagy sok lányhoz mennek-e még. Esetleg, hogy kaptak-e viszont locsolást valakitől? (én már hallottam ilyet is). S ha nem, megkérdezheted, hogy szeretnék-e és rájuk öntesz egy pohár vizet. Osztálytársamék falunk így csinálják. Délelőtt mennek a locsolkodók rokonokhoz, lány barátokhoz, délután pedig kimennek a faluba a fiatalok (14-18 évesek) és a lányok locsolkodnak:D.
Vagy megkérdezheted, hogyan telik nekik a szünet stbstb.
Hidd el, jönnek majd a témák:D
15/L
Magát a Húsvétot szeretem mert reggel együtt leül a család reggelizni ami nagyon ritkán történik meg és olyankor beszélgetünk meg minden. Aztán utána megyünk nagyszülőkhöz,unokatesókhoz meg minden,az is még egész jó mer unokatesóimmal jókat beszélgetek. Viszont, a Húsvét hétfőt nagyon gyűlölöm. Már évek óta fűzöm anyát h menjünk el itthonról,1xűen nem hajlandó rá.:||
Nagyon sokan jönnek hozzánk locsolni. Eleve nővéremnek rengeteg "udvarlója" van,hozzám is jönnek elég rendesen,+ amikor még a bátyám haverjai is betolonganak,ráadásul mindenki 1 időbe,na akkor van ám gáz.:D
Aztán utána még rokonok,papa,unokatesók,nagybátyáim,stbstb. nem lehet szabadulni.:| + azért ez nem is olyan kevés pénz mindenkinek csokit adni,meg tojást,meg van akinek pénzt is...jó azért nekünk nem kell panaszkodni,de szerintem annyira felesleges ünnep.:|
13|L
mi is csak kirándulni szoktunk menni de azér kapok mindig valamit :D
kivéve a locsolást..tesóm jön amikor felkelünk és az ágyba szódásszifonnal locsol -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!