Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Szeretitek a húsvétot?

:) :) :) kérdése:

Kamaszok! Szeretitek a húsvétot?

Figyelt kérdés
Én nem igazán,magát az ünnepet szeretem csak ezt a nagy felhajtást nem..meg hát nem is vagyok valami menő és hát ha jönnek hozzám locsolók olyan ciki hogy nemtudom miről is beszéljünk meg iylesmi.Legszivesebben "elbujnék" husvétkor..Meg hát az is elég rossz hogy a fiuk kapják a pénzt,kaját,stb.,mi meg csak kiadjuk ezeket készülünk meg minden...Ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 23. 16:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nincs igazad,a husvét és a karácsony egyáltalán nem értelmetlen,csak az a baj hogy ma már mindig mindent tul játszok,a husvét sak a pénz,aa karácsony csak az ajándékok,hát hova jutottunk?
2011. ápr. 23. 19:18
 12/29 A kérdező kommentje:
Amugy szerintetek miről beszélgethetnénk ha jönnek a locsolók(nem a rokonokra gondolok)?
2011. ápr. 23. 19:19
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezért értelmetlen. Túl van játszva, pénzközpontú, kényszer. Undorító az egész. Régen sem szerettem volna, lévén ateista vagyok, nem keresztény. :)
2011. ápr. 23. 19:37
 14/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Bármiről lehet beszélgetni, ne aggódj, majd jönnek a témák. Megkérdezhetet például, hogy sok lánynál voltak-e már, vagy sok lányhoz mennek-e még. Esetleg, hogy kaptak-e viszont locsolást valakitől? (én már hallottam ilyet is). S ha nem, megkérdezheted, hogy szeretnék-e és rájuk öntesz egy pohár vizet. Osztálytársamék falunk így csinálják. Délelőtt mennek a locsolkodók rokonokhoz, lány barátokhoz, délután pedig kimennek a faluba a fiatalok (14-18 évesek) és a lányok locsolkodnak:D.

Vagy megkérdezheted, hogyan telik nekik a szünet stbstb.

Hidd el, jönnek majd a témák:D

15/L

2011. ápr. 24. 10:16
 15/29 anonim ***** válasza:
64%
Ti tudjátok egyáltalán, hogy mi a HÚSVÉT jelentősége? Mert nagyon úgy látszik, hogy nem.
2011. ápr. 24. 11:01
 16/29 A kérdező kommentje:
Igen,én tudom,épp azért irom hogy értelmetlen ez a nagy felhajtás,utolsó.Utolsó előtti:hát nállunk ilyen visszalovsolósdi nincsen xD
2011. ápr. 24. 11:27
 17/29 anonim ***** válasza:

Magát a Húsvétot szeretem mert reggel együtt leül a család reggelizni ami nagyon ritkán történik meg és olyankor beszélgetünk meg minden. Aztán utána megyünk nagyszülőkhöz,unokatesókhoz meg minden,az is még egész jó mer unokatesóimmal jókat beszélgetek. Viszont, a Húsvét hétfőt nagyon gyűlölöm. Már évek óta fűzöm anyát h menjünk el itthonról,1xűen nem hajlandó rá.:||

Nagyon sokan jönnek hozzánk locsolni. Eleve nővéremnek rengeteg "udvarlója" van,hozzám is jönnek elég rendesen,+ amikor még a bátyám haverjai is betolonganak,ráadásul mindenki 1 időbe,na akkor van ám gáz.:D

Aztán utána még rokonok,papa,unokatesók,nagybátyáim,stbstb. nem lehet szabadulni.:| + azért ez nem is olyan kevés pénz mindenkinek csokit adni,meg tojást,meg van akinek pénzt is...jó azért nekünk nem kell panaszkodni,de szerintem annyira felesleges ünnep.:|

13|L

2011. ápr. 24. 17:06
 18/29 anonim ***** válasza:

mi is csak kirándulni szoktunk menni de azér kapok mindig valamit :D

kivéve a locsolást..tesóm jön amikor felkelünk és az ágyba szódásszifonnal locsol -.-

2011. ápr. 24. 18:50
 19/29 A kérdező kommentje:
17:06:mintha csak én irtam volna,bár nekem anyu szivesen elmenne kirándulni csak apu nem akar :(
2011. ápr. 24. 20:09
 20/29 A kérdező kommentje:
Jaaaj ne holnap már husvéét...én ezt nem akarooom!!!Most meg anyum kitalálta,hogy legyen külön teritve nekem meg neki,én meg kifejezetten kijelentettem hogy biztos nem!!Most mit csináljak??Egyszerüen utálooom ezt!!El akarok "bujni"!! :S :( :@
2011. ápr. 24. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!