Hova menjek holnap? El akarok menni a locsolók elől. Annyira utálom a húsvétot. :[
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 19:17
1/10 Miss Sunsine válasza:
Én is utálom :(( De nekem is kéne valami tipp, hogy hova meneküljek... xD
2/10 A kérdező kommentje:
örülök hogy nem vagyok egyedül:D
2011. ápr. 24. 19:28
3/10 anonim válasza:
Én elmegyek a legjobb barátnőimmel wellnessezni :D
Találjatok ki a barátnőiddel vmi programot vagy csak egyszerűen zárkózz be a házba
13L
4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a barátnőim nem akarna eljönni.Anyám meg mindenkit beenged akkor is ha kérem hogy ne -.-
2011. ápr. 24. 19:44
5/10 anonim válasza:
Gyere be a házamba! én szeretenm a lányokat =)
7/10 anonim válasza:
Én kiskoromban bebújtam az asztal alá :), ill. beültem az ajtó elé, hogy ne tudjanak bejönni !!!:)) :D
Jajj, de régen volt.
Ma már kinevetnének érte,
viszont ma már önálló felnőtt vagyok, így megtehetem, hogy nem engedek be senkit a lakásba és egész nap fetrengek, gépezek, alszok :)
25/L
8/10 anonim válasza:
Cseréljünk már, kedves kérdező.
Én úgy szeretném, ha zajlana az élet, jönnének a fiú haverok meg ilyenek, de ezek a fiúk nem olyanok már.. Délután jönnek majd unokatesómék, de ők sem a húsvét miatt, hanem szülinapozni.
Én örülnék neki, ha jönnének fiúk locsolkodni, aztán megkínálnám őket sütivel, üdítővel és beszélgetnénk:)
15/L
9/10 anonim válasza:
Én nem voltam itthon már csütörtöktől, csak ma délután értünk haza a rokonlátogatásból. Először úgy volt, hogy már tegnap este megjövünk, de aztán egy kicsit másként alakultak a dolgok. Igaz, hogy nagyon jól éreztem magamat, de jobban örültem volna, ha itthon lehetek, és fogadhatom a locsolókat! :))
10/10 anonim válasza:
Gondolom a nőnapot nem utáljátok... Egy nagyon szép ünnep megy tönkre az ilyen felfogás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!