Várjátok a húsvétot, és a locsolókat?
Nálunk még lesz egy buli.Hétvégén lesz a kicsi 1 éves.
Húsvét vasárnap a nagylányom megfesti a tojásokat,én sütök.
Hétfőn kora hajnalban(1/25-5)kipakolok,felmosok.
6-kor már jön is az első locsoló.Rokonokkal,barátokkal kb.25-30 ember.Az a jó,hogy már beállt ki,mikor jön.
Délig vendégség levezényelve,ebéd a mamáéknál,nálunk van ajándékozás is.Jó idő esetén ping-pong a tesóméknál.
Remélem az idén csupa jó történik!Tavaly sajnos nem voltam itthon húsvétkor,mert orvosi műhiba történt szülésnél.A nagylányom ügyes volt és egyedül megcsinált mindent.
Én igen, nagyon szeretem! Néhány barát szokott átjönni. Süti, tojás, sonka, imádom!
Mióta megszületett a lányom, csak annyit kérek tőlük, hogy ne parfümmel locsoljanak, hanem vízzel, és ne igyanak annyit :)
idén nem igazán. Januárban született a kisfiunk, alig két és fél hónapos lesz húsvétkor. MIvel egy szobánk van, idén nem fogadok locsolókat, hanem babástól „átköltözök” húsvét hétfőn anyósomhoz, ott a kicsi tud aludni, mi meg fogadhatjuk a locsolókat. És azért sem várom, mert van még a családban olyan rész, aki nem is érdeklődött felőlünk, hogy hogy vagyunk, nemhogy látogatóba jöjjenek, viszont locsolni szoktak járni. Hogy veszi az ki magát, hogy majd húsvétkor kérdezik meg először, hogy mi van a fiammal? Jövőre már mehet az apjával locsolni, de idén azt hiszem, ez kimarad. Nagycsütörtökön viszont jönnek a kicsi keresztszülei hozzánk látogatóba, elég messziről, szóval mi akkor ünnepelünk, akkor csinálok nagy ebédet.
(A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!