Milyen ruhában várjátok a locsolókat?
Figyelt kérdés
:-)2009. ápr. 13. 09:03
1/7 anonim válasza:
Golyóálló kevlármellény + FBI rohamsisak! XD XD XD
2/7 A kérdező kommentje:
xDDD köszi a választ xD
2009. ápr. 13. 10:19
3/7 anonim válasza:
Egyedül maradtam itthon, és elhatároztam(mint minden húsvétkor) hogy most sem fognak meglocsolni :D Szóval ajtó becsuk, és ki sem nyit senkinek :D És csak magammal foglalkozok, gépezek, tv-zek, eszek-alszok, kutyázok. :)
4/7 anonim válasza:
van egy ismerősöm,aki mindig bugyiban meg egy olyan szerinte hosszú póloban nyit ajtót a locsoloknak,ami nem is hosszu :S vagy rövid naciban meg melltartóban :S Ez akkor volt gáz,mikor egy volt barátom a haverokkal őt is elment meglocsolni... én is rosszul éreztem magam mert így kellette a barátom elött magát,meg a barátom is cikinek érezte...
Még jó h a mostani barátom,nem szokott elmenni locsolkodni :D
5/7 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok. Úhh, utolsó válaszoló. Az azért nem semmi... nem ismerem, bár biztos van egy kis ribanc-beütése a lánynak... :-D
2009. ápr. 13. 12:42
6/7 anonim válasza:
Én leütöttem volna a csajt a helyedben ha kelleti magát a barátomnak..kis ribi.
7/7 anonim válasza:
Már a húsvét is a ribancokról szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!