Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Szeretitek a történe...

Kamaszok! Szeretitek a történelmet?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért ? Ha nem, miért ?
2011. febr. 27. 13:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%

Bizonyos részét, pl. 20. századi történelmet vagy a magyarokról szóló részt igen, a többit annyira nem, de összességében szeretem.

15/f

2011. febr. 27. 13:06
 2/30 anonim ***** válasza:
84%

Én nagyon nem :S

Lehet,hogy a tanár is hibás benne,mert szörnyen magyarázza a dolgokat,de én egyébként sem rajongok érte.

14/L

2011. febr. 27. 13:08
 3/30 anonim válasza:
72%
Utolsónak:Nem a tanárnak tanulsz ...
2011. febr. 27. 13:16
 4/30 anonim ***** válasza:
85%
Az életmód része érdekel, meg vannak korszakok, Róma, magyar középkor, 19.-20. század amiket szeretek, csak az a baj, hogy pl. Rómából szinte csak politikát tanultunk középsuliban, ami halál unalmas volt. Meg sokat kell jegyzetelni órán, feleltet, szóval magát az órát annyira nem szeretem, de a töri igen.
2011. febr. 27. 13:16
 5/30 anonim ***** válasza:
85%

Igen.

Nem szeretek sokat a múlttal bajlódni,de a 20. századi történelem kihatással van a mai életünkre is.

16/F

2011. febr. 27. 13:22
 6/30 anonim ***** válasza:
88%

Igen, a II. vh baromi izgi.

14/L

2011. febr. 27. 13:36
 7/30 anonim ***** válasza:
81%

én szeretem, de nem minden részét

a magyar történelmet nagyon szeretem meg a 20.századot(I. világháború, II. világháború és az azt követő időszakok stb.)bár az utolsó politikai és katonai szempontból jobban érdekel..mivel katona pályára készülök, ha összejön

15/L

2011. febr. 27. 13:43
 8/30 anonim ***** válasza:
85%

Én nagyon szeretem :DD

Engem mindegyik rész érdekel,mert szinte minden kihatással van arra hogy most élhetünk és hasznos információkat lehet belőle megtudni.

Tény,hogy vannak olyan részek amik annyira feletébb nem érdekesek,de ez szerintem minden tantárgyban vannak..matekban,irodalomban még tesin is vannak ilyenek :)

Amúgy nem értem.

A történelmet/törit miért kell elmagyarázni ahoz lekel ülni és megtanulna,és vagy érdekel vagy nem.

Ez nem olyan,mint a matek amit érteni is kell meg logikázni is..

szerintem.

15l

2011. febr. 27. 14:26
 9/30 A kérdező kommentje:

De, ez is logikán alapul. Rossz, ha csak bemagolod a történelmet, meg is kell érteni.

Ugyanis minden kapcsolatban van mindennel, egyik esemény nem történhetett volna meg egy másik nélkül, és bizony, ezt fel kell fogni, hogy mit miért.

Ezért kell jó tanárt kifogni, aki megérteti velünk a történelem alapjait.

2011. febr. 27. 14:30
 10/30 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem meg a törit pont hogy tanulni kell nm érteni.
2011. febr. 27. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!