Fiúk! Szeretitek a kicsit hippisebb stílusú lányokat?
Itt nem arra gondolok, hogy fához láncolom magam, ha ki akarják vágni vagy trapézgatyát hordok, hanem mondjuk egy-két virágminta, peace-jel, kendők, keleties minták, természetes színek.
13/L
Ettől még nem leszel "hippis". Hippik voltak a 70-es évek Amerikájában, egyszeriek és megismételhetetlenek.
A békejelet meg most már minden szarra rányomtatják/ragasztják.
Mindegy, hogy öltözöl, ha jól áll.
Előző!benne volt a kérdésbe hogy Fiúk!Akkor minek írsz ide(tudjuk hogy 13/l vagy)Mi se írunk a menstruációs kérdésekbe
Amúgy ezekkel a bio cuccokal nem hippi vagy hanem környezetvédő.Meg a hippik nem csak ezt használták.Amúgy annira nem jön be.
14/f
Hát nekem nagyon nem jön be az ilyen bio cucc meg világbéke meg ilyenek,inkább gáz,szerintem..de te kérdezted..ja és inkább arra gondolok,hogy divatmajmoló vagy..xD
14F
Szerintem inkább környezetvédő vagy, mintsem hippi :P
Amúgy a hippi trapézgatya nélkül nem hippi. Nem értem miért jelentetted ki, tán ciki azt viselni ? ...Eszem megáll.
Tudod elég furcsa amit írsz.Mert a szavaid agyonütik egymást.Ez sehol se hippi.A hippik szabadok,és nem érdekli őket,hogy más mit gondol róluk.A békejel ma már divat...sajnos.Amúgy rajtam/bennem minden megtalálható amire rálehet mondani,hogy hippi meg rasztafári,és mondják is...de én valahogy nem érzem magam annak,mert....hogyan lehetne valaki ebben a világban hippi?Hiszen az egy más világ volt...és akármennyire is úgy hiszi a legtöbb ember,nem arról szól ez az egész,hogy hű én most hippi vagyok,fu písz meg fű meg psychedelic....nem.Ez inkább egy érzés kéne,hogy legyen elsősorban....másodsorban jöhetnek a külsőségek.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!