Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Szeretitek a történe...

Kamaszok! Szeretitek a történelmet?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért ? Ha nem, miért ?
2011. febr. 27. 13:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Pedig érteni is kell, de mindegy, nem vitatkozom.
2011. febr. 27. 15:05
 12/31 anonim ***** válasza:
85%
Hát magát a témát igen de tantárgyként utálom.Mégpedig azért mert egy motyogós,hülye,bosszúálló f@szfej a tanárunk.
2011. febr. 27. 15:25
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
Az újkori történelmet azt szeretem, érdekel. De mondjuk azt, hogy mi volt a tízezer évvel ezelőtti xy birodalom száznyolcvankettedik uralkodójának az öccsének a feleségének a kimondhatatlan neve, na azt lesz*rom.
2011. febr. 27. 16:14
 14/31 anonim ***** válasza:
56%
nem nagyon inkább a gazdaságtan az értelmes(eb)
2011. febr. 27. 17:58
 15/31 anonim ***** válasza:
87%

Azt imádom, amikor a tanár érdekességeket mesél, amik mondjuk nincsenek benne a könyvben, de azért kapcsolódnak a témához. Viszont nem túl jó a memóriám, és képtelen vagyok megjegyezni a neveket, évszámokat, csatákat... Emiatt viszont nem szeretem a törit. Meg a másik, hogy néha tényleg vannak benne olyan száraz anyagok, amiket képtelenség hosszútávon megjegyezni.

Ettől függetlenül 5-ös vagyok belőle, de be kell látnom, hogy csak azért, mert dolgozatra mindig tanulok. Viszont sajnos 2-3 nap múlva el is felejtem... Ez van, én más tantárgyakat szeretek.

2011. febr. 27. 18:18
 16/31 anonim ***** válasza:
91%
UTALOM, es minden ehhez hasonlo tantargyat utalok, en inkabb a mateket, infot, logikat ,bioszt kedvelem
2011. febr. 27. 19:09
 17/31 anonim ***** válasza:
40%

Bocsi,de mit kell a tanárnak magyarázni ahoz,hogy ez ennek volt a fia az meg ammanak??

Most ha téged nem érdekel akkor szerencsétlen tanár naphossakat beszélhet neked.

Amúgy meg lekel ülni megtanulni nem csak magolás létezik..

és ha az elejtől tanulod onnan minden tiszta lesz de ha csak össze vissza tanulod akkor lehet hibáztatni a tanárt is,hogy nem jól magyaráz ha nem tudod az elejét a történetnek.

Nem mondom fontos a jó tanár,de szerintem ez nem legfőképp a logikádról szól.

Nekem pl ott van a matek,nincs hozzá logikám és hiába ülök le tanulni nem tudom megtanulni azt megkel értetnie velem a tanárnak,de a törit nem.

Azt megkel tanulni,ezért nem szerezik sokan,mert sokat kell vele kapcsoaltban tanulni.

Teszem hozzá olyan tanárom van akit néha letudnék ütni egy bottal..és mégis szeretem a törit :)

2011. febr. 27. 19:47
 18/31 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon szeretem :) Mindig is szerettem, és még egy rossz tanár se tudta elvenni tőle a kedvem, pedig általánosban katasztrófa volt az egész óra, de mivel érdekelt, utánanéztem, utánaolvastam a dolgoknak. Most, gimiben, már jó tanárom is van, szóval összességében minden stimmel :)
2011. febr. 27. 20:20
 19/31 anonim ***** válasza:
39%
Uff, én nem szeretem.:D
2011. febr. 27. 21:09
 20/31 anonim ***** válasza:
56%
alapból a törit szeretem,csak az évszámokat utálom,egyszerűen szörnyűek!:) A 2.vh-t nem szerettem,de amúgy oké.
2011. febr. 27. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!