Kamaszok, nyári szünetben a hétvégét vagy hétköznapot szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 07:59
11/26 anonim válasza:
hétköznap, mert akkor senki sincs itthon.
14L
12/26 anonim válasza:
Egyértelműen hétköznap. Annál kevesebbet látom szeretett családomat...
13/26 anonim válasza:
Hétköznap, mert a boltok tovább nyitva vannak és a szüleim sincsenek itthon.
14/26 anonim válasza:
Hétvége, mert nem ülök itthon tök egyedül. Ugyanazt tudom csinálni, mintha nem lenne itthon senki, csak ha megunom tudok a szüleimmel is beszélni. Néha egész jó fejek is tudnak lenni. :)
De jövő hét jobb lesz, hazajönnek a barátnőim, és nem leszek tök egyedül. (szívás, de mindketten pont most mentek nyaralni meg a nagyszüleikhez.
15/26 anonim válasza:
A hétköznapokat jobban szeretem. Hétvégén olyan kihalt a falu, még így nyári szünetben is. Hétköznapokon nagy a nyüzsgés, nagyobb az élet mint hétvégén!
16/26 anonim válasza:
Nekem most nyáron fogalmam sincs hogy mikor milyen nap van.
17/26 anonim válasza:
Teljesen összemosódnak, szóval mindegy.
18/26 anonim válasza:
én a hétköznapot szeretem jobban, mert egyszerűbb a közlekedés, stb. a hétvégét nem annyira szeretem, suliidőben meg egyenesen utálom. na nem, nem tanulni szeretek (azt utálok) hanem együtt lenni az osztálytársaimmal.;)
15/L
19/26 anonim válasza:
a hétköznap, mert akkor több minden van nyitva. a város is forgalmasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!