Kamaszok, mennyire szeretitek az iskolai tornaórákat?
Attól függ mit csinálunk. Futni és kosarazni utálok, de a gimnasztikát, gerendát, szekrényugrást kimondottan szerettem.
13L
Attól függ mit csinálunk. Ha röpi van, nagyon, az ősz eleji/tavaszi/nyári kinti futás, atlétika elmegy, még a torna rész is(korlát,nyújtó,gerenda,és hasonló finomságok),csak ahhoz általában lépcsőzés is tartozik, amit nem annyira szeretek. Amit ki nem állhatok az a medicinezés és a kosár.
15/L
rühellem.
9.-es vagyok , heti 5 tesi , de én kettöt kiváltok vívással ( de már oda sem járok rendszeresen), de még így is kemény. egyszerre 2 osztály tesizik , mi a d-vel vagyunk és úgy van , hogy 3 tesitanár van . és mi A-s lányok kaptuk a legkeményebbet . a fiúk csöngőkor mennek öltözni ( ha mi mennénk akkor , akkora lebaszást kapnánk , hogy csak na ) és nem is kell szinte semmit csinálnijuk(A+D fiúk, mind1). minálunk gerenda , medicin , tánc-aerobik , röpi ,magasugrás , szekrényugrás , duna parti futás ( már ha olyan az idő), folyosói futás , erősítés , lábsúlyjal gyakorlatok stb. . tesi után mindig hulla vagyok , a tanárnő néha jó arc , de gladiátort nevelnek belölünk kb. ja és játék az is csak ritkán van .
elöző sulimba meg csak kosaraztunk.
9.-esek ti se vagytok százasok. Jó nekem se a kedvenc tantárgyam de ha másképp állnátok hozzá, nem lenne olyan rossz.
Amúgy én a gerendát nem szoktam meg csinálni... /helyette joker feladatot szoktam kapni/ mert tériszonyos vagyok.
Egyébként jók szoktak lenni a tesi órák. Csajok közt nekem van az egyik legjobb állóképességem.
Ja és a legviccesebb nálunk tesin. A kondiba belehet menni óra alatt és olyankor több lány van ott mint fiú.
Nagyon utálom.
A tanárral kölcsönösen nem szeretjük egymást, ha teheti, mindig le-osztályoz engem, olyanokért kapok 2-est, amiért más 4-est, vagy 5-öst, és ezt túlzás nélkül mondom, egyébként jó vagyok tesiből, általánosban is végig 5-ös voltam..
Az ofőmnek is behazudik pár dolgot rólam..
16L
Utálom. Tök fölösleges. Aki akar, otthon is tud sportolni/tornázni önszorgalomból. A tanár se jó arc.
17/l
Változó... szeretek röpizni, kosarazni, futni, a torna részt is szeretem. Ritkán szoktunk jógázni, azt imádom! :) Amikor viszont talajtornánázni kell, vagy szekrényt ugrani és egyéb kellemetlen mutatványokat csinálni, akkor alig várom, hogy vége legyen az órának. Nem értem, pénteken is a tanárunk leosztályozza a kézenállást, pedig semmit nem gyakoroltunk rá. :/ Utáálom a felméréseket. Szerintem a tesióráknak a mozgásról kéne szólnia. A múltkor nem volt a tanárunk, és egy másik tesitanár tartotta az órát, nagyon jó volt, tartásjavító gyakorlatokat végeztünk, és a végén mindenki felfrissülve hagyta el a termet. Szerintem minden órának így kéne telnie, de hát sajnos ez nem kívánságműsor... :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!