Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire szeretitek...

Kamaszok, mennyire szeretitek az iskolai tornaórákat?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is ha lehet
2013. febr. 6. 18:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%
Imádom.A legjobb óra.Játszunk, jó fej a tanár stb stb. A legjobb , hogy futunk és én imádok futni jó az álló képeségem a sportomtól amit űzök.És jippi heti 5 óra:D
2013. febr. 8. 21:42
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Utálom, mert szinte minden tesitanárban benne van az, hogyha fiúk akkor football. Minden mást szeretek egyébként de ezt az egyet nagyon rühellem, így inkább kiváltom a testnevelést gyógytesivel meg úszással. 16/F
2013. febr. 10. 18:21
 23/28 anonim ***** válasza:

Imádtam...múlt idő.egészen addig szerettem amíg nem kellett bukfencezni és fejen állni.Tudom hogy ez szinte alap dolog(mármint a bukfenc[előre-hátra])és sokáig úgy gondoltam hogy megy is.de amíóta kaptam rá 1-1 egyest azóta rettegek tőle és mindig elsunnyogom mert tiszta rossz érzés hogy még ennyit se tudok megcsinálni,és akkor halálra nevetnek.Ez van.Viszont a szekrényugrást élvezem(érdekes ez se megy annyira fényesen de csak mert mindig elesek amikor leugrok róla kismacskában,és akkor még a nagyot nem is említettem.:DD)De van amiben az osztályban első vagyok.Futás,gyűrűzés és kidobós.:) Visszatérve a bukfencre...nem vagyok kövér a magasságomhoz képest szerintem(156 cm,47kg),de nem tudom miért nem megy.

12/L

2013. febr. 12. 10:36
 24/28 anonim ***** válasza:

Én anno kamaszként szerettem is meg nem is. A játékokat és a labdajátékokat kifejezetten szerettem, versengős-játszós típus vagyok. Hulahoppot, tollast is bírtam. Ha volt aerobikos óra, azt is, sorversenyt is (az más kérdés, hogy béna voltam). A sulikört, futást úgy-ahogy elviseltem.

Amit nem szerettem:

-kötélmászás

-gimnasztika és szertorna (nem vagyok egy kecses típus, és az egyensúlyérzékem is nulla... fejenállni sem tudok)

-medicin

-magasugrás, szekrényugrás (ezeket konkrétan nem tudtam megcsinálni)

-az, hogy alig volt idő lemenni a tanteremből az öltözőbe átöltözni, és utána alig volt idő visszaöltözni, és felmenni a terembe, nemhogy még rendesen tisztálkodni is...

2013. febr. 14. 14:25
 25/28 anonim ***** válasza:

van, amikor szeretem, van, amikor ki nem állhatom.

Most például az utóbbi. Tavalyi gerenda baleset miatt, az éven sírógörcsöt kapok már akkor is, ha meglátom a gerendát, nem még rámenni... Most tornázunk pont, mivel senki nem jelentkezett, hogy bemutat egy fejenállást, most azt fogja osztályozni... szenvedünk... a tanár jó fej, nincs sok bajom vele... nekem magával a tárggyal van bajom...

2013. febr. 22. 13:40
 26/28 anonim ***** válasza:
utsó vagyok: 15/L
2013. febr. 22. 13:41
 27/28 anonim ***** válasza:

Szeretem.Jobb mintha fizikán rohadnék.Ráadásul kézilabdázok is(heti 7 edzés, úgyhogy nagy az állóképességem) A tanár is benne van a kéziegyesületben, úgyhogy jófej velem, meg amúgy is szeretek sportolni.

F/14

2013. febr. 23. 22:32
 28/28 anonim válasza:

Én minden esetben szeretem a tesit,bármit csinálunk.

15/F

2014. márc. 6. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!