Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire szeretitek...

Kamaszok, mennyire szeretitek ha az iskolatársaitok üzeneteire kell válaszolni?

Figyelt kérdés
Mikor nem válaszoltok szívesen valakinek?
2012. nov. 25. 19:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Facebookon
2012. nov. 25. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Személyfüggő
2012. nov. 25. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Akkor nem válaszolok, ha ő is ott volt ugyanazon az órán, amin én, ugyanazt csinálta, ugyanúgy figyelt -látszólag- de azt kérdezi folyton, hogy mi a házi. Van egy ilyen osztálytársam, kiakaszt!
2012. nov. 25. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ ki ír.
2012. nov. 25. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk a 30 emberből 2 tudja mi a házi, kiírja fb-n... Sőt, ha sulis dolog minden az fb-s csoportba kiír, aki tud, h a többinek meg se kelljen kérdezni.:) 'Csapatmunka' :DD
2012. nov. 25. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Bocsi, szerintem ez hülye kérdés.

Egyáltalán nem érdekel, nincs olyan, hogy mennyire szeretek válaszolni az osztálytársaim üzeneteire, főleg így általánosságban.

Akkor nem válaszolok szívesen, ha valaki olyan ír, akit nem különösebben kedvelek.

De egyébként van csoportunk facebookon, úgyhogy mindenki oda ír ki szinte mindent. Házival kapcsolatban ritkán írok rá így külön egy-két emberre.

2012. nov. 25. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ, hogy ki az és mit ír.

Pl:. ha valakivel nem vagyok jóban nem válaszolok. Vagy ha tudom, hogy csak pletykatmát akar /hogy a barátaival legyen mit kibeszélni/ akkor se.

2012. nov. 26. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Ha olyan ír aki jó fej, akkor persze, beszélgetek vele.

Ha olyan, akit nem bírok, akkor lerázom, vagy ha valami kötelességből keres (házi, stb) akkor minél gyorsabban lerendezem.

Amúgy nekünk is van csoportunk, minden fontosabb dolog oda van kiírva, tehát csak suli miatt nem írogatunk egymásra túl sűrűn.

2012. nov. 26. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
Ugye nem azért kérdezted, mert neked nem szoktak válaszolni ??
2012. nov. 26. 20:19
 10/10 anonim válasza:
attól is függ ,hogy milyen viszonyban vagyok az illetővel
2012. dec. 5. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!