Kamaszok, mennyire szeretitek az iskolai tornaórákat?
Utálom.
Nem tudok kötelet mászni, fejen állni, szekrény ugrás még elmegy, de mikor bukfencezni kell a szekrényen.:S Azt nem merem, mert kemény és keskeny, simán le lehet esni.
7-es csak egy a baj van . van olyan iskola ahol kiválthatod mással azt a gyakorlatot amit nem szeretsz van ahol nem . nálunk ha nem megy akkor nem megy , ez a feladat pont.
és ez nem csak hozzá állás kérdése , aki jó kondiba akar lenni az elmegy valamit sportolni , aki nem akar az meg hadd legyen lekvár.
és a te kondid sem úgy alakult ki , gondolom , hogy egyik nap még nem volt másik nap meg már volt . gondolom vérrel , verítékkel , fájdalommal és izzadsággal sikerült elérned . hány éves vagy , egyébként ?
Kifejezetten....hogy is mondjam... ki nem állhatom! :( sajnos elég ügyetlen vagyok és félős, tehát a talajtornát általában nem csinálom (végigülöm az órákat....kivéve a bemelegítést, játékot /ha van../).
a labdajátékokban is béna vagyok, tehát félévkor majdnem megbuktam, mert csak röpiztünk. a kosarat nagyjából szeretem, mert be tudok találni.. :D
semmiben nem vagyok jó, ahol mozogni kell... ://
16L
nem, nem és nem
hiába van egy viszonylag "könnyű" tanárunk ideg bajt kapok hogy üvölt és üvölt na meg persze üvölt.
Olyan ritka rossz vagyok tesiből hogy ha nem lennék lány nem lenne meg a négyes de hármas se.A gerendán félek a talajgyakorlatnál meg a tanár össze-vissza hajtogat minket mert senki se tudja elméletileg jól csinálni.A röpi és a kosár talán még elmegy.
Gyűlölöm.
Mi kint futunk télen, nyáron. Ha -10 fok van akkor is, csak télikabátban, ha 35 fok van júniusban, akkor is. Ráadásul délelőtt pont arra a területre tűz a nap...
Aztán csodálkozik, hogy kértem 2 hetes felmentést a háziorvostól, mert egyszerűen nem tudok meggyógyulni az arcüreggyulladásból így, hogy folyton kint futunk...
Jövőre lefizetek egy orvost, nem fogok még az utolsó évben is szenvedni..
Régebben imádtam(bár semmi tehetségem nincs hozzá),heti 3 órában,megváltás volt felkelni,és mozogni.Most,hogy kilencedikes vagyok,alapból több az óraszámom(második nyelv heti 5 órában,első nyelv heti 9 órában,társadalom ismeret...)PLUSSZ HETI 5 ÓRA TESI.Ez már túl sok.De megpróbálok nem rinyálni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!