Ti, hogy mutatjátok ki a szüleiteknek, hogy szeretitek őket? Puszi, ölelés? 16, L
Igen, kb ennyi, meg sokszor mondom nekik, hogy szeretem őket. :)
Mondjuk tudom, hogy tehetnék többet is.
Pontosan.Én elég gyakran ölelgetem őket,főleg anyát.
Nagyon jó a kapcsolatom vele,mindent meg tudok vele beszélni.Puszit is kap,minden nap tőlem. :)
De,azt is szoktam neki mondani,hogy mennyire szeretem őt!
Utolsó ez komoly???
Szerinted a szüleid jobban örülnek ha pénzt adsz nekik, mint ha adnál egypuszit. Az én szüleim sokkal boldogabbak ha puszit kapnak. És én sem fogadnék el pénzt a gyerekemtől. Hidd el egy ölelés, egy puszi vagy mondod, hogy szeretlek az mindennél többet jelent nekik :-)
2. vagyok.
Amúgy 16 (lány) vagyok, és fura azért kicsit nekem, hogy másoknál mennyire nem szokás ez. :)
Mi ha találkozunk, mindig megpusziljuk egymást, meg akkor is, ha köszönünk el egymástól. Megölelni egymást meg általában itthon szoktunk, ha hazaérünk/megyünk el itthonról. Azt pedig, hogy szeretem őket, naponta el mondom nekik többször :)
Nekem az lenne a gáz, ha akkor lennék ilyen, ha szükségem lenne valamire, és azt próbálnám így kikuncsorogni. :D
Mások előtt sem szégyellem, szerintem természetes, ha szeretjük egymást.
Persze azért nem szájrapuszizunk egyikükkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!