Kamaszok! Ti milyen ajándékkal készültök a szüleiteknek? Nekem semmi ötletem sincs . Kifogytam az évek alatt a kreativitásból. és azt sem tudom minek örülnének, ha vennék?
Anyával megegyeztünk, hogy ő vesz nekem egy pizsamát én meg neki egy mellényt. Apának guminyomásmérőt veszek szerintem, tesómnak meg nem tudom még.
19f
Ha rám hallgatsz ezt csinálod meg.
Én szülinapjára csináltam anyának.
-Vettem egy párnát kb.kétezer forint volt [kispárna]
-vettem fonalat vagymiaz, és anyagdarabot. kb.ezerotszáz ft.
fogtam az anyagdarabba bele hímeztem-varrtam hogy szeretlek
és a párnára varrtam az anyagot. Persze a párna csak egy sima fehér kis párna volt. Szóval az eredmény egy sajátkézzel készített párna lett.Anya azon alszik :] Nagyon tetszett neki.
Apámnak meg tízenakárhány db táblás fehércsokit vettem, mert azt szereti. Kb.kétezer ft-ért.
Most apának húsz db táblacsokit veszek, anyának meg még megálmodom. [parfümben gondolkodok meg egy csokorvirágba]
Apunak nem tudom még, de 2 napja volt a szülinapja, arra egy képkeretet vettem és tettem bele egy közös fotót, meg vettem neki bonbont :)
Anyunak pedig nagyon közel van a szülinapja karácsonyhoz (28.-án), úgyhogy neki egy nagyobb ajándékot veszek. (persze ami tőlem kitelik, mert azért mégiscsak 16 éves vagyok, és nincs keresetem :))
Parfümre gondoltam eddig főleg, a többit meg majd még meglátom.
Anyukámnak táskát varrok, egy fekete táskát, mert csak 1, viharverte tatyója van. Apukámnak még nem igazán tudom, neki nincs ötletem:/ Az egyik húgomnak szoknyát fogok varrni, a másiknak pedig egy macis díszdobozt, és amellé varrok egy mackót neki. Szóval én most nagyon kreatív vagyok.
Neked viszont ajánlom a dekuragasztót, mert ezzel a technikával annyira sok mindent tudsz csinálni, hogy hihetetlen:)
Anyumnak azt a parfümöt veszem meg amit már nagyon régóta szeretne csak sajnálja rá a pénz.. [12.500.-] (de egyben lesz a szülinapja és a kari.. )
Apának meg egy naaagy csoki csomagot (csoki fan..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!