Kamaszok, mennyit segíttetek a szüleiteknek a háznál? És kérés nélkül vagy a kérésükre csak?
kérés nélkül is segítek elég sokat.
főzni csak ritkán szoktam,de minden mást megcsinálok szinte.
18L
Hát én kérés nélkül csak a szobámat takarítom, esetleg ha unatkozom elmosogatok/ bepakolok a mosogatógépbe attól függ mennyire unatkozok :)
Ha megkérnek akkor két dolog kivételével mindent megcsinálok, ezek pedig a porszívózás és a wc tisztítás.
15/l
Hát,nálunk az az elvárás,hogy az egész házat én takarítsam. Tehát minden olyat én csinálok,ami takarításnak számít.Főzni ritkán szoktam,pedig tudok,csak nem szeretek.Régebben a füvet is én nyírtam,de kiderült,hogy 5 keresztesen allergiás vagyok a pázsitfűre,ezért azt már nem nekem kell.
16/L
Amit mindig megcsinálok, az a szobám takarítása, ergo rendrekás, portörlés, polctörölgetés, porszívózás, felmosás. A garázsba vagy a boltba is én megyek le, ha eszünkbe jut, hogy elfelejtettünk valamit behozni, amire szükségünk lehet.
Többnyire én viszem le a szemetet.
Néha fel szoktam porszívózni az előszobában, van, hogy a nappaliban is, és a kövesekben is néha én mosok fel.
A főzésban is szoktam segíteni, bár inkább még csak segítő-zöldségdaraboló-alapokat megcsináló szinten vagyok.
A nagytakarítást, amikor kitakarítjuk a lakást (pl. szobatakarítás) megbeszéljük, hogy mikor kezdünk neki, az inkább emlékeztetés, mint kérés. Egyéb dolgokat kérni szoktak, de ha valamire megkérnek, akkor természetesen alap, hogy megcsinálom.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!