Milyen kisebb/nagyobb dolgokat hazudtatok már a szüleiteknek?
Zavar titeket?
Volt már hogy lebuktatok?
Kort nemet,köszi!:)
Ha az hazugságnak számít,akkor hetekig eltitkoltam az egyesemet.Aztán rájöttem,hogy ettől még ugyanúgy van és inkább elmondtam.
Egyébként van még néhány kis aprság,de ezt inkább nevezném ferdítésnek,mint hazugságnak.
Pl.:
Ki ette meg a chipset?
Hát ketten ettük meg (tesómmal). Pedig én ettem meg,ő csak 1-2-őt evett belőle:D
15/L
Hát... Azt mondtam apunak, hogy elmegyek nézelődni a Sárkány Centerbe, ehelyett elmentem az egyik barátnőmmel RomEr és "EF" koncertre a Népligetbe. :D
Kisebb meg az volt, hogy azt mondtam, az egyik barátnpmnél vagyok, de azzal a barátnőmmel elmentünk egy haverunkoz. :D Itt lebuktunk. A tesómat elküldték a barátnőmhöz, de nem voltunk ott. A barátnő szülei azt tudták, hogy nálunk vagyunk. :D Ez volt a két legnagyobb eset.
De kicsit zavar, hogy hazudok. :/
15/l
folyamatosan mindenről....
a legnagyobbak: nem,nem maradunk a alkótelepen...kimentünk biciklivel a margit szigetre, meg tudjátok a nem cigizekes baromság
mármint izé....nah szal muternak azt mondtam, h maradunk a lakótelepenXD
13/f
Kaptam egy szaktanárit május elején,és elmondtam anyunak május közepén,de azt is mondtam hogy soha nem fogok kapni.Ugyanattól a tanártól kaptam azon a héten még1et...azóta se tudja,és nem is fogja megtudni:)
13/L
Azt mondtam suliba megyek, de lementem egy másik városba találkozni egy haverral :D . Később le is buktam (meglettek a jegyek) de sikerült kimagyaráznom magam :D.
Kisebb meg, hogy sosem cigiztem és,hogy erre-arra nincs pénzem, pedig van ...
14/f
14évesen szöktem el bulizni, bnőimmel.. aztmondtam, hogy sátorozni megyek ... :D ..
ja meg egyszer megbüntettek a villamoson 6000Ft-ra.. aztcsak rá 10 napra mondtam el kb :DD
jameg volt, hogy osztálybulira vittünk piát.. de aztis elmondtam, 1 hét múlva (:
szóval voltak ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!