Milyen kisebb/nagyobb dolgokat hazudtatok már a szüleiteknek?
Zavar titeket?
Volt már hogy lebuktatok?
Kort nemet,köszi!:)
Tavaly farsangon azt mondtam anyuméknak,hogy benn maradok a suliba a farsang előtt közbe meg elmentem zuglóba a barátnőmhöz meg a tescoba.[zugló 1órára van a sulimtól:D]
az ofőm meg közben keresett ezért anyámék folyton hívtak,hogy hol vagyok.útközben a buszon vagy 15féle kamut mondtam és részben bejött.:D utána meg 10percen át rohantam a sulimig a busz megállótól[1megállüval hamarabb szálltam le,mert dugóba került a busz]szóval levegőutána kapkodva mentem ofőmhöz aki egy jelentéktelen kis sz@rért keresett.:"Djah és azt elfelejtettem említeni,hogy közben barátnőmet is fedeznem kellett.:DDD
ennél nagyobb nem volt kisebb meg pl.nem megyek sehova suli utána[brtnmhöz mentem] meg ilyenek.[cigizőst nem kellett mert sosem cigiztem:)]
13/L
Hát 13 évesen nem semmi:D
Fuu...nekem sokkal nagyobbak vannak:) most is éppen egy közepében vagyok...szóval ha túl leszek rajta akkor leírom:D
Nem kéne hogy meglássák, ha nézik:D
letéptük a fiúöltöző ajtaját (nem tom hogyan xD) és nem vettem észre h nagypapám az ügyeletes pedellus. persze nem volt kedvem szüleimmel aláíratni a szaktanárit de papa lebuktatott :P
12/L
nem cigizek nem iszok ne füvezek szüz vagyok. itthon voltam éjjel.nem voltam balatonon se meg pesten se. nincs pénzem
csak ezek.
15/L
- Nincs barátom (csak pár hónapja).
- Nem anya, tényleg nincs barátom! (nemhát, már szakítottunk)
- Elmegyek sétálni egy barátnőmmel (naná hogy egy pasival találkozom)
- Nemsokára jövök, még világosban! (éjfélkor haza is értem, de ez nem számít, hisz rájött :D)
- Nem történt semmi érdekes, csak tévéztünk a barátnőmnél (ment a tévé én meg 4 fiúval vízipipáztam, a barátnőm nem is volt a közelben)
- Megünnepeltük egy haverom szülinapját, semmi extra, csak kicsit kinn voltunk, beszélgettünk (vízipipáztunk és iszonyatosan berúgtunk)
- Nem történt semmi érdekes a hétvégén, amíg nem vtam itthon (csak találkoztam két sráccal és mindkettővel kavartam)
Most kb ennyi jut eszembe, de ezeket később szinte mindig elmondtam! :) Már tudja hogy szoktunk bulizni, inni, pipázni. Azt a szülinapos berúgást nem mondtam el neki, és azt sem, hogy 2 sráccal kavartam, arra nem hiszem hogy büszke lenne. xD De általában mindent elmondok neki... ha ebből nem is úgy tűnik! xD :D
15/L
minden heten legalabb egyszer a baratnommel elszokunk a varosba,reggel 6 korul ninjazok haza
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!