Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen kisebb/nagyobb dolgokat...

Milyen kisebb/nagyobb dolgokat hazudtatok már a szüleiteknek?

Figyelt kérdés

Zavar titeket?

Volt már hogy lebuktatok?

Kort nemet,köszi!:)

2010. jún. 13. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Tavaly farsangon azt mondtam anyuméknak,hogy benn maradok a suliba a farsang előtt közbe meg elmentem zuglóba a barátnőmhöz meg a tescoba.[zugló 1órára van a sulimtól:D]

az ofőm meg közben keresett ezért anyámék folyton hívtak,hogy hol vagyok.útközben a buszon vagy 15féle kamut mondtam és részben bejött.:D utána meg 10percen át rohantam a sulimig a busz megállótól[1megállüval hamarabb szálltam le,mert dugóba került a busz]szóval levegőutána kapkodva mentem ofőmhöz aki egy jelentéktelen kis sz@rért keresett.:"Djah és azt elfelejtettem említeni,hogy közben barátnőmet is fedeznem kellett.:DDD

ennél nagyobb nem volt kisebb meg pl.nem megyek sehova suli utána[brtnmhöz mentem] meg ilyenek.[cigizőst nem kellett mert sosem cigiztem:)]

13/L

2010. jún. 14. 18:17
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát 13 évesen nem semmi:D

Fuu...nekem sokkal nagyobbak vannak:) most is éppen egy közepében vagyok...szóval ha túl leszek rajta akkor leírom:D

Nem kéne hogy meglássák, ha nézik:D

2010. jún. 14. 18:28
 13/19 Funktasztikus ***** válasza:
22:33 vagyok még jah meg hogy az egyetem után mentünk haverokkal inni muter még azóta se tudja
2010. jún. 14. 20:01
 14/19 anonim ***** válasza:

letéptük a fiúöltöző ajtaját (nem tom hogyan xD) és nem vettem észre h nagypapám az ügyeletes pedellus. persze nem volt kedvem szüleimmel aláíratni a szaktanárit de papa lebuktatott :P

12/L

2010. jún. 16. 13:34
 15/19 anonim ***** válasza:

nem cigizek nem iszok ne füvezek szüz vagyok. itthon voltam éjjel.nem voltam balatonon se meg pesten se. nincs pénzem

csak ezek.

15/L

2010. jún. 16. 19:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Én még ovis voltam, amikor azt mondtam anyuéknak, hogy az óvónéni bevitt egy szobába, és nagyon megvert. Anyáék egész éjjel sírtak, még jó, hogy nem hívták fel szegény Ibolya nénit. Aztán másnap bevallottam, hogy csak kitaláltam az egészet azért, hogy kipróbáljam mennyire szeretnek?!
2010. jún. 29. 17:31
 17/19 anonim válasza:

- Nincs barátom (csak pár hónapja).

- Nem anya, tényleg nincs barátom! (nemhát, már szakítottunk)

- Elmegyek sétálni egy barátnőmmel (naná hogy egy pasival találkozom)

- Nemsokára jövök, még világosban! (éjfélkor haza is értem, de ez nem számít, hisz rájött :D)

- Nem történt semmi érdekes, csak tévéztünk a barátnőmnél (ment a tévé én meg 4 fiúval vízipipáztam, a barátnőm nem is volt a közelben)

- Megünnepeltük egy haverom szülinapját, semmi extra, csak kicsit kinn voltunk, beszélgettünk (vízipipáztunk és iszonyatosan berúgtunk)

- Nem történt semmi érdekes a hétvégén, amíg nem vtam itthon (csak találkoztam két sráccal és mindkettővel kavartam)

Most kb ennyi jut eszembe, de ezeket később szinte mindig elmondtam! :) Már tudja hogy szoktunk bulizni, inni, pipázni. Azt a szülinapos berúgást nem mondtam el neki, és azt sem, hogy 2 sráccal kavartam, arra nem hiszem hogy büszke lenne. xD De általában mindent elmondok neki... ha ebből nem is úgy tűnik! xD :D

15/L

2010. júl. 17. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
azt mondtam h a barátnőmmel elmentem kutyikat sétáltatni közben felmentem hozzá nm buktam le :P
2010. júl. 27. 15:47
 19/19 anonim válasza:

minden heten legalabb egyszer a baratnommel elszokunk a varosba,reggel 6 korul ninjazok haza

13/F

2013. júl. 20. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!