Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire szar egy...

Hogy lehet ennyire szar egy gólyatábor? A BME-VIK gólyatábort senkinek sem ajánlom!

Figyelt kérdés

Pénzkidobás az egész. Nagyon rossz a tábor. 18-an vagyunk egy kis szobában. Fiúk és lányok egy szobában vannak. A szobák kicsik és rosszak, és benn alig van levegő. 4 percünk volt enni. Úgy hogy belépéskor mindent kb. kidobtak amit hoztam és este fél 10-kor volt az első kajálás, úgy hogy reggel óta mindenki utazott. Napközben nem lehetett enni, a víz meg elfogyott. A ,,senior kollégák” ,ha kérdezel valamit nem válaszolnak, végig szívatnak.. A táborról való tájékoztatás pedig egy nagy 0. Nem lehetett előre tervezni semmit pakolás terén. Belépéskor hivatkoznak egy házirendre, amit nem küldtek el és nincs is fenn a honlapon. Este 11-kor mehettünk a 3 perces ,,fürdésre”. Az egész egy nagy kínzás és szivatás. Maga a közösség jó, csak mindenki fáradt a szar programoktól.

Én szégyelltem magam a szervezők helyében, hogy mennyire jó tábort lehetne szervezni egy ilyen közösséggel, viszont ők már a legelejétől kezdve kiölik az emberből az életkedvet mindenhez. Remélem, hogy ez az üzenet változást ér el, hogy mert ez nem egy gólyatábor, hanem sokkal inkább egy kinzótábor.

aug. 15. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
91%
BME ilyen igénytelen? BMF, anno Kandó már évtizedekkel ezelött káptalanfüreden szervezett jóhangulatú bulis gólyatábort.
aug. 21. 15:51
 62/80 anonim ***** válasza:
82%
Biztos büszkék a szervezők, ha szerintük ez helyes akkor vállalják fel magukat névvel, arccal és nyilatkozzanak. Vagy mélyen belül azért ők is tudják, hogy beteg az agyuk? :)
aug. 21. 16:05
 63/80 anonim ***** válasza:
100%

Sok szerencsétlen felháborodott BME-s Senior "kolléga" akik védik ezt gólyatábornak nevezett nyilvános megaláztatást és több ponton is a BTK-ba ütközo eljárásmódjait, kössétek fel a gatyát, mert akkora sajtóvisszhangot kapott a botrányos rendezvényetek, a kiszivárgó történetekkel és a nevetséges szabályokkal, hogy aligha lesz több VIK-es gólyatábor és a feljelentések is már nagyon szép számmal repkednek a rendorségen.

Érdekes, én egy külföldi egyetemre jártam, ott nem volt semmiféle gólyatábor meg szánalmas hagyományok, mégis sokkal összetartóbb volt a kar mint a BME-VIK valaha lesz és ugyanúgy mérnök lett mindannyiunkból, nem is akármilyen!

Sok kisebbségi komplexussal kuzdo no-life senior-t megnézném mondjuk ha nem egy jó nevu gimnáziumbol érkezo megszeppent fiatal csajt vagy vézna srácot kell szopatni, hanem egy szakgimi nem napon barnult 2,10 méteres frissen végzett villany technikusát..

Nevetséges minden amit képviseltek.

aug. 21. 20:11
 64/80 anonim ***** válasza:
86%
Remélem a szervezőket jól elveri valamelyik résztvevő, vagy annak a rokonai.
aug. 21. 20:48
 65/80 anonim ***** válasza:
25%
64 aki olyan puhapöcs, hogy ott nem tudott kiállni magáért, vagy nem ment haza, az utána sem fog megverni senkit.
aug. 21. 22:16
 66/80 anonim ***** válasza:
82%
#65 True, de a rokona lehet igen. Vagy legalább doxxolják őket és tegyék ki a képüket a netre. Képzelem milyen élettelen incel neckbeardök lehetnek
aug. 21. 22:25
 67/80 anonim ***** válasza:
32%

#66 szerintem ezzel is az lesz, mint az Agócs üggyel.

1-2 hétig mindenki lincselni akar, aztán szépen elfelejtik.

aug. 21. 22:44
 68/80 anonim ***** válasza:
100%
#67 Előbb-utóbb mindenen tovább lendülnek attólnaddig még megszivathatják őket.
aug. 21. 22:46
 69/80 anonim ***** válasza:
27%

Nos igen itt hallhattunk par embert akinek nem tetszett a golyatabor, de kerlek titeket ne ez alapjan iteljetek. En ott voltam golyakent a sargak kozott (legjobb szin) es nekem erdekes modon eleg mas tapasztalataim vannak. Most vitatkozhatunk napestig kinek van igaza, nyugotan lepontozhatnak mert ugyse vagyok meno hogy vedem a golyatabort, de en tenyleg jol szorakoztam. En is ehes voltam elso nap, en nekem is megterhelo volt, de jot szorakoztam, mint ahogy a barataim, es kb mindenki akivel beszeltem.

Kulon kiemelem, hogy SEMMI NEM VOLT KOTELEZO, szoval nem tudom miert akarnatok barkit is lincselni.

Lehet hogy a 350 emberbol nem tetszett mindenkinek a tabor, de lehet csupan nem valo az illetonek, es megtisztelo lenne ha nem nyilatkoza az en nevemben, meg azok neveben akik elveztek a tabort.

Es amugy lehetne igazat mondani. Valo igaz ugy kevesbe lehetne felhaboritonak lenni, de igyis akadt par hulyeseg. (pl a gumis dolog meg elso nap ebed kimaradt)

aug. 22. 03:34
 70/80 anonim ***** válasza:
54%
Es kulon szeretnek gratulalni akik mas embereket szeretnenek bantani. Ha elfogadjuk azt hogy szar tabort szerveztek, bar ranezesre elegge odatettek magukat, akkor se teszunk ilyet egy emberrel.
aug. 22. 03:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!