Hogy lehet ennyire szar egy gólyatábor? A BME-VIK gólyatábort senkinek sem ajánlom!
Pénzkidobás az egész. Nagyon rossz a tábor. 18-an vagyunk egy kis szobában. Fiúk és lányok egy szobában vannak. A szobák kicsik és rosszak, és benn alig van levegő. 4 percünk volt enni. Úgy hogy belépéskor mindent kb. kidobtak amit hoztam és este fél 10-kor volt az első kajálás, úgy hogy reggel óta mindenki utazott. Napközben nem lehetett enni, a víz meg elfogyott. A ,,senior kollégák” ,ha kérdezel valamit nem válaszolnak, végig szívatnak.. A táborról való tájékoztatás pedig egy nagy 0. Nem lehetett előre tervezni semmit pakolás terén. Belépéskor hivatkoznak egy házirendre, amit nem küldtek el és nincs is fenn a honlapon. Este 11-kor mehettünk a 3 perces ,,fürdésre”. Az egész egy nagy kínzás és szivatás. Maga a közösség jó, csak mindenki fáradt a szar programoktól.
Én szégyelltem magam a szervezők helyében, hogy mennyire jó tábort lehetne szervezni egy ilyen közösséggel, viszont ők már a legelejétől kezdve kiölik az emberből az életkedvet mindenhez. Remélem, hogy ez az üzenet változást ér el, hogy mert ez nem egy gólyatábor, hanem sokkal inkább egy kinzótábor.
Kedves "kérdező"és azok akik nem tudtak a házi rendről vagy ilyesmit állítanak jelezném hogy amikor jelentkeztünk akkor ott volt a kérdés hogy elfogadjuk-e a házi rendet ami ott be is volt linkelve.
Mellesleg elkelt itt is olvasni és aláírni hogy elfogadjuk
FATMAZOL kollega!!
Először is ez skill issue, szar lehet + hiszti.
Maga mindig egy szar alak marad, akit utolsó parasztként választanak sakkban és gyerekként mindig egyedül libikókázott...
További szép napot kollega.
Tehabihi!!🫶
24
*el kellett...
Bocsánat autocorrect volt
Szeretnék reagálni az első Kedves Kolléga hozzászólásához. Megpróbálom kronologikusan összeszedni a válasz-reakciót a szövegre. Mint az erős kezdést olvashattuk, idézem: „Pénzkidobás az egész.” ezt a mondatot nagyon sok mindenre rá lehetne fogni az egyetem lét során. Egy jó példa maga az egész egyetem, mi az értelme ha mehetek a Mekibe óránkénti 3k-ért. Hát megéri, nem Kedves Kolléga? Folytatva következi merész kijelentésre, hogy nagyon rossz a tábor. Szerintem nem, sőt szerintem a maradék pár száz embernek tetszett. Na hogy 18-an vagyunk egy szobában, ezt már nem is tudom honnan vette, lehet ha egy egyszerű összeadás nem sikerült, akkor mit is keresett itt Kedves Kolléga? Na de, hogy fiúk és lányok együtt? Jajj, na jó tényleg meleg volt a szobákban, lehet lila gólyának kellet t volna menni. Hát a kaja szerintem finom volt és bőséges, nem tudom, hogy és még más Kedves Kollégának a maradékának az elfogyasztására is volt idő. A beléptetés kissé nehézkes volt, gondolom mind tőlem, úgy öntől is elvették a pillangókését és a 100-as Durexet. Megjegyzem nem volt tiltva, se az evés, se az ivás napközben, csak kissé nehézkes volt, mint ahogyan az egyetemen lesz. Még, hogy a Kedves Senior Kolléga nem válaszol a kérdésre? Lehet, hogy ez változó, de azzal a 150 Seniorral, akivel találkoztam az nem tudta abbahagyni a gólyák informálását a következő félévekről.
A táborról való tájékoztatással kapcsolatban szeretnék javasolni néhány fórumot:
Ja és kurvára lehetett tervezni, hogy mit vihetett és mit nem vihetett a Kedves Kolléga, nem kapott róla értesítést emailben? A házirendet jómagam 3 weblapon találtam meg és még emailben is kiküldték a legfontosabb tudnivalókat.
Fürdéssel kapcsolatosan megkérdezhetem Kedves Kolléga, hogy mit szokott csinálni „3” percél tovább a fürdőben? Remélem nem azt akarta itt is.
Én a tábor tervezőit nagyon megdicsérnem, véleményem szerint ez tökéletes előkészítés volt az egyetemi éveinkre, majd meglátjuk, hogy a maga éveire is Kedves Kolléga. Remélem ez az üzenet változást ér el a Kedves Kolléga felfogásában és utólagosan is a SOR VÉGÉRE KOLLÉGA!
28
sajnos idén tényleg annyian voltak egy szobában mivel nem Tatán volt de ezeken kívül semmi sem változott
www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek__73602-mit-tegyek-hogy-ne-legyek-ennyire-erzekeny
Olvassa el kérem szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!