Óbudai Egyetem gólyatáborba nem tudok menni mert hamar beteltek a helyek. Ez lehet hülyeség, de úgy érzem hogy ha kimaradok akkor kb az egész egyetemi élet bukik. Miből maradok ki? Mennyien szokták vissza mondani? Hogy telik egy gólyatábor ott?
Figyelt kérdés
aug. 10. 21:45
1/6 anonim válasza:
Semmiből, nem ezen fog múlni hogy lesznek -e barátaid. Ha limitáltak a helyek, akkor lesznek akik ugyanígy nem mennek.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell több karnak is egyszerre lennie. Vannak még akik ugyanígy nem tudnak menni. Ezen kívül augusztusban szoktak még ilyen ismerkedős esélyek lenni?
aug. 10. 21:56
3/6 anonim válasza:
#2 én más egyetem más szakán kezdek szeptemberben, de nekünk szerveztek egy találkozót gólyatábor előttre is
Nálatok nem tudom hogy van
De azért ismerkedésre szerintem sok lehetősèg lesz
4/6 anonim válasza:
Semmiből sem fogsz kimaradni, majd az első tanítási héten ismerkedsz, illetve a hónapok, évek során is fog még alakulni a baráti társaságod.
5/6 anonim válasza:
Nem maradsz ki semmiből. Az igazi barátságok a nehéz helyzetekben fognak kialakulni (például amikor pótzh-ra készültök, vagy valamelyik tanárt szídjátok)
6/6 anonim válasza:
Semmiből nem maradsz ki. Én se voltam. Bőven lesz a 2, 3, 4, 5, 6 éved során lehetőség bulizásra, ismerkedésre. Szaknapok, koncertek, kocsma túrák, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!