Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Üdv! Egyetemi jelentkezés...

Üdv! Egyetemi jelentkezés előtt állok, jelenleg egészségügyet (gyakorló ápoló) tanulok. A szülésznő szak és az orvosi-diagnosztikai analitika radiológia szakiránya között vacillálok?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata valameyikkel, szívesen várom?, mert nehéz számomra a döntés. :)

jan. 26. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Szülésznőt mondanám, de a másik se rossz.

Annyi, hogy a diplomás ápolóit kerüld, mert ugyanazt fogod csinálni munkád során, mint a szakiskolában szerzett papíroddal, viszont az elvárások meg ennek ellenére mégis sokkal magasabbak az egyetemen.

jan. 27. 00:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Én meg pont azt mondanám, hogy legyél diplomás ápoló és irány Svájcba.

Ha viszont Magyarországon tervezel maradni, akkor én is óva intelek, teljesen felesleges lenne.

Szülésznő teljesen más világ mint az analitika.

Személy szerint szülésznőt mondanám, legszebb női szakma, nem mellesleg ők nem keresnek rosszul, főleg egy magánkórházban.

jan. 27. 02:06
 3/4 anonim válasza:
Ápolót felejtsd el. Eleve ki sem fizetik a diplomát,mert nem kell a munkakör betöltéséhez. Ha ez a szíved vágya mindenképp külföld.
jan. 27. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szülésznőt ne. Amióta tiltva van a hálapénz elfogadása, elképesztően rossz a fizetés. Amellett ugye bármikor behívhatnak 0-24 ünnepnap is. Nem csak hétköznap 8-16 között születnek gyerekek. Ehhez képest a radiológus szerintem jobb. De az analitika másik szaka meg az optometria, az meg egyenesen jó. Nagyon jól lehet vele keresni.
jan. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!