Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Erzsébet tábor TESO jelentkezé...

Erzsébet tábor TESO jelentkezésnél mindenki el szokott jutni az interjúig?

Figyelt kérdés
És interjún miket fognak kérdezni? Ott ismét el kell mondani azt, amit az önéletrajzba írtam, meg elmondtam a motivációs videóban? Esetleg lehet számítani specifikus kérdésekre a feladatkör szerint?
jan. 27. 17:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Én eddig kétszer jelentkeztem, a videóinterjúra mind a két esetben behívtak. Fel nem vették egyszer sem.

Az interjún kérdezgetnek kicsit magadról, miért szeretnéd ezt, mondanak el általános infókat a munkáról. Lehet kérdésed is. (Legyen, az érdeklődés szimpatikussá tesz) Ha megjelöltél turnusokat a fonyódligeti és a zánkai táborban is ugyanarra az időpontra, akkor megkérdezik, hogy van-e prefereciád a kettő közül.

Amikor rólad kérdeznek, akkor kérdeznek olyat is, amit amúgy nem írtál bele, meg olyat is, amit beleírtál. Mit tudom én, tőlem megkérdezték, hogy mennyire viselem jól a másokkal való együttélést, voltam-e kolis.

Egyébként meg számíthatsz ilyen tipikus állásinterjú-kérdésekre. Nálam volt olyan mondkettőnél, hogy foglalkozást tartasz, xy történik, hogy oldodanád meg a helyzetet. Akkor volt olyan, hogy mond el egy percben, hogy miért válasszanak téged. Illetve ami nálam nagyon megmaradt kérdés, az az volt, hogy soroljak fel öt olyan képességet/tulajdonságot, ami kell a munkához, majd közvetlenül ezután megkérdezték, hogy nálam ezek közül melyik a leggyengébb. Erre pl utólag azt mondanám, hogy mindenképp mondj olyat, ami nem annyira fontos, és nem gondolják gáznak, ha azt mondod, hogy neked az a gyengeséged.

jan. 28. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!