Erzsébet tábor TESO jelentkezésnél mindenki el szokott jutni az interjúig?
Én eddig kétszer jelentkeztem, a videóinterjúra mind a két esetben behívtak. Fel nem vették egyszer sem.
Az interjún kérdezgetnek kicsit magadról, miért szeretnéd ezt, mondanak el általános infókat a munkáról. Lehet kérdésed is. (Legyen, az érdeklődés szimpatikussá tesz) Ha megjelöltél turnusokat a fonyódligeti és a zánkai táborban is ugyanarra az időpontra, akkor megkérdezik, hogy van-e prefereciád a kettő közül.
Amikor rólad kérdeznek, akkor kérdeznek olyat is, amit amúgy nem írtál bele, meg olyat is, amit beleírtál. Mit tudom én, tőlem megkérdezték, hogy mennyire viselem jól a másokkal való együttélést, voltam-e kolis.
Egyébként meg számíthatsz ilyen tipikus állásinterjú-kérdésekre. Nálam volt olyan mondkettőnél, hogy foglalkozást tartasz, xy történik, hogy oldodanád meg a helyzetet. Akkor volt olyan, hogy mond el egy percben, hogy miért válasszanak téged. Illetve ami nálam nagyon megmaradt kérdés, az az volt, hogy soroljak fel öt olyan képességet/tulajdonságot, ami kell a munkához, majd közvetlenül ezután megkérdezték, hogy nálam ezek közül melyik a leggyengébb. Erre pl utólag azt mondanám, hogy mindenképp mondj olyat, ami nem annyira fontos, és nem gondolják gáznak, ha azt mondod, hogy neked az a gyengeséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!