Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetek így is TESO Erzsébet...

Lehetek így is TESO Erzsébet táborokban?

Figyelt kérdés

Most tette ki a HÖK, hogy van ilyen opció. Végig olvastam, és nagyon tetszik, de a bökkenő, hogy levelező tagozatos vagyok, viszont ennek ellenére nem vagyok idős(24 éves vagyok). Jelenleg van munkám, de tavasszal úgyis felmondok, szóval szabad leszek nyárra, mire menni kéne a táborba. A weboldalon nem szerepel az, hogy kizáró ok lenne ez(legalábbis én nem találtam).

Nagyon nagy hobbim a művészettörténet, múzeumok, néprajz és a történelem. Az elmúlt években 30-40 múzeumban biztos, hogy voltam. Régiségekkel foglalkozom, és gyűjtöm is őket(van ilyen TESO, aki a múzeumi programokkal foglalkozik).

A Balatont is imádom, és nagyon szeretek oktatni, tanítani. Öröm lenne a gyerekeknek is mosolyt csalni az arcukra, meg talán 1-2 dolgot tanítani is nekik.

Jogi szakon tanulok, és elég jó átlagom is van.

Szerintetek van esélyem, vagy felejtsem el? Esetleg meg se említsem, hogy levelezőn vagyok?

Aki volt már TESO annak mi a tapasztalata?

tegnap 16:26
 1/1 A kérdező kommentje:
Érdekelne még az is, hogy interjúra hova kell majd menni Mindenképp Pestre? (Győri egyetemre járok, és Győrhöz közeli a lakhelyem is)
tegnap 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!