Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatáborban a vetkőzős...

Gólyatáborban a vetkőzős feladatot/játékot muszáj vállani?

Figyelt kérdés
Illetve lesz e valami következménye ha nem vállalom sokmindenbe benne vagyok de ebbe nem😂

aug. 9. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem muszáj.
aug. 9. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elmenni se muszáj.
aug. 9. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
Nő vagy?
aug. 9. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Voltam én is gólyatáborban, és hallottam is vad sztorikat más karokról/intézményekből, de konkrétan vetkőzős feladatról még az életben nem hallottam. Egyrészt.

Másrészt semmiben sem "muszáj" részt venni. Azt is megteheted, hogy egy-egy programban részt se veszel, vagy mondjuk részt veszel, de valamit nem csinálsz meg. Pl. van egy ügyességi csapatverseny, ahol minden második feladat az iváshoz köthető, akkor mondhatod, hogy szívesen mész békaügetésben, de inni nem akarsz.

Semmilyen következménye nem lesz. Az egyetemre felvettek, a képzést megkezded akkor is, ha nem mész gólyatáborba. A legrosszabb, ami történhet egy gólyatáborban, hogy valaki az ottani viselkedésed miatt távolságtartóbb lesz az egyetemen belül - amire amúgy akkor is megvan minden esélyed, ha zöld cipőben mész be első nap a suliba, és az illető nem szereti a zöld cipőket.

aug. 9. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4, akkor hallhatsz egyet; a csapatunk arra kapott pontot az egyik feladatnál, hogy összesen hány ruha kerül le a csapat tagjairól. Teljesen önkéntes volt a vetkőzés, és elvárás sem volt, hogy pucérra vetkőzzünk, de annál kevesebb pontot kaptunk. Volt, aki ledobta az alsógatyát és a kezével rejtegette magát, de nem ez volt a jellemző.
aug. 9. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt plusz pont, ha a levesszük a pólót az ivós feladatokhoz, de aki akarta levette, aki nem nem. És ha emiatt kevesebb pontot is kaptunk, senki sem rótta fel annak, aki esetleg nem akarta.
aug. 9. 20:23
 7/7 anonim válasza:
100%

Ugyanez nálunk is. Barmikor bármire lehet nemet mondani és azért figyeltek is arra, hogy aki visszafogottabb nagyon azt nem zaklatták. Lányokat alapból visszafogottabban próbálták bevonni meg inkabb azokat, aki már több feladatba jelentkezett magától. Én is az elején belementem pár bevállalósabba de amikor nem volt kedvem nemet mondtam és nem erőszakoskodtak.

Fiúk közúl mondjuk voltak páran, akiket nem kellett bátorítani de valahogy nem a sportos alkatúak😅

aug. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!