Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire szar egy...

Hogy lehet ennyire szar egy gólyatábor? A BME-VIK gólyatábort senkinek sem ajánlom!

Figyelt kérdés

Pénzkidobás az egész. Nagyon rossz a tábor. 18-an vagyunk egy kis szobában. Fiúk és lányok egy szobában vannak. A szobák kicsik és rosszak, és benn alig van levegő. 4 percünk volt enni. Úgy hogy belépéskor mindent kb. kidobtak amit hoztam és este fél 10-kor volt az első kajálás, úgy hogy reggel óta mindenki utazott. Napközben nem lehetett enni, a víz meg elfogyott. A ,,senior kollégák” ,ha kérdezel valamit nem válaszolnak, végig szívatnak.. A táborról való tájékoztatás pedig egy nagy 0. Nem lehetett előre tervezni semmit pakolás terén. Belépéskor hivatkoznak egy házirendre, amit nem küldtek el és nincs is fenn a honlapon. Este 11-kor mehettünk a 3 perces ,,fürdésre”. Az egész egy nagy kínzás és szivatás. Maga a közösség jó, csak mindenki fáradt a szar programoktól.

Én szégyelltem magam a szervezők helyében, hogy mennyire jó tábort lehetne szervezni egy ilyen közösséggel, viszont ők már a legelejétől kezdve kiölik az emberből az életkedvet mindenhez. Remélem, hogy ez az üzenet változást ér el, hogy mert ez nem egy gólyatábor, hanem sokkal inkább egy kinzótábor.

aug. 15. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
90%
Ez az első nap?
aug. 15. 08:09
 2/80 anonim ***** válasza:
29%
Bár ez egy másik egyetem volt, a jelentkezési lapon a személyes adatok utáni első kérdés az volt, hogy "kedvenc sörmárka"... Na ott hagytam abba a kitöltését és inkább otthon maradtam, mert meglátásom szerint az egész arról szólt, hogy vedlenek. Sajnos a céges csapatépítők is erről szóltak, amíg panaszt nem tettem. Szerencsére nem süket fülekre talált, azóta sokkal jobbak lettek, normális programokkal, alkoholt pedig csak az esti bulinál szolgálnak fel, nem egész nap.
aug. 15. 08:32
 3/80 anonim ***** válasza:
89%
hagyd ott, nem?
aug. 15. 09:03
 4/80 anonim ***** válasza:
24%
Nyafi
aug. 15. 09:25
 5/80 anonim ***** válasza:
38%
Miért lenne Nyafi? Ezek valós problémák. Neked jól esik, ha 17-en finganak epszilon sugarú körben körbe? Ezek szerint.
aug. 15. 09:31
 6/80 anonim ***** válasza:
89%

A mi idönkben Káptalanfüreden volt 1 hét ihb-buli.

Én eleve ezért nem mentem el, az elözö 2 éves technikusim alatt nekem minden hétvége IHB buli volt.

De állítólag akkor még jó volt.

aug. 15. 09:54
 7/80 anonim ***** válasza:
90%
Mi a kérdés???
aug. 15. 09:55
 8/80 anonim ***** válasza:
87%

>Fiúk és lányok egy szobában vannak.

Jó vicc.

Mintha léteznének lányok. Még én is tudom, hogy nem, pedig nem is vagyok VIK-es.

aug. 15. 10:50
 9/80 anonim ***** válasza:
90%
8 25 éve még 3-4 lány volt 130-ra az évfolyamból, utánunk indult a müszaki menedzser szak, ott már érzetre 1/3-a csaj volt.
aug. 15. 10:53
 10/80 anonim ***** válasza:
90%
Régebben is ilyen volt ez. 3 éve amikor öcsém volt ott többen is hazajöttek. Én éppen másik kar GTjét szerveztem és felhívott hogy nálunk is ilyen rossz-e. TTK és ÉPK-nál tudom hogy jó a GT.
aug. 15. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!