Hogy lehet ennyire szar egy gólyatábor? A BME-VIK gólyatábort senkinek sem ajánlom!
Pénzkidobás az egész. Nagyon rossz a tábor. 18-an vagyunk egy kis szobában. Fiúk és lányok egy szobában vannak. A szobák kicsik és rosszak, és benn alig van levegő. 4 percünk volt enni. Úgy hogy belépéskor mindent kb. kidobtak amit hoztam és este fél 10-kor volt az első kajálás, úgy hogy reggel óta mindenki utazott. Napközben nem lehetett enni, a víz meg elfogyott. A ,,senior kollégák” ,ha kérdezel valamit nem válaszolnak, végig szívatnak.. A táborról való tájékoztatás pedig egy nagy 0. Nem lehetett előre tervezni semmit pakolás terén. Belépéskor hivatkoznak egy házirendre, amit nem küldtek el és nincs is fenn a honlapon. Este 11-kor mehettünk a 3 perces ,,fürdésre”. Az egész egy nagy kínzás és szivatás. Maga a közösség jó, csak mindenki fáradt a szar programoktól.
Én szégyelltem magam a szervezők helyében, hogy mennyire jó tábort lehetne szervezni egy ilyen közösséggel, viszont ők már a legelejétől kezdve kiölik az emberből az életkedvet mindenhez. Remélem, hogy ez az üzenet változást ér el, hogy mert ez nem egy gólyatábor, hanem sokkal inkább egy kinzótábor.
A mi idönkben Káptalanfüreden volt 1 hét ihb-buli.
Én eleve ezért nem mentem el, az elözö 2 éves technikusim alatt nekem minden hétvége IHB buli volt.
De állítólag akkor még jó volt.
>Fiúk és lányok egy szobában vannak.
Jó vicc.
Mintha léteznének lányok. Még én is tudom, hogy nem, pedig nem is vagyok VIK-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!