Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire szar egy...

Hogy lehet ennyire szar egy gólyatábor? A BME-VIK gólyatábort senkinek sem ajánlom!

Figyelt kérdés

Pénzkidobás az egész. Nagyon rossz a tábor. 18-an vagyunk egy kis szobában. Fiúk és lányok egy szobában vannak. A szobák kicsik és rosszak, és benn alig van levegő. 4 percünk volt enni. Úgy hogy belépéskor mindent kb. kidobtak amit hoztam és este fél 10-kor volt az első kajálás, úgy hogy reggel óta mindenki utazott. Napközben nem lehetett enni, a víz meg elfogyott. A ,,senior kollégák” ,ha kérdezel valamit nem válaszolnak, végig szívatnak.. A táborról való tájékoztatás pedig egy nagy 0. Nem lehetett előre tervezni semmit pakolás terén. Belépéskor hivatkoznak egy házirendre, amit nem küldtek el és nincs is fenn a honlapon. Este 11-kor mehettünk a 3 perces ,,fürdésre”. Az egész egy nagy kínzás és szivatás. Maga a közösség jó, csak mindenki fáradt a szar programoktól.

Én szégyelltem magam a szervezők helyében, hogy mennyire jó tábort lehetne szervezni egy ilyen közösséggel, viszont ők már a legelejétől kezdve kiölik az emberből az életkedvet mindenhez. Remélem, hogy ez az üzenet változást ér el, hogy mert ez nem egy gólyatábor, hanem sokkal inkább egy kinzótábor.

aug. 15. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
97%
Na, #36, meg kéne már tanulni, a bunkó parasztság mekegésszerű röhögése az az intelligencia számára nagyon visszataszító.
aug. 16. 13:28
 42/80 anonim ***** válasza:
79%
#36: Ti nem a gyengéket szűrítek ki, hanem betegesen vonzódtok a megtörhető, gyenge akaratú emberekhez, akikkel bármit meg lehet csinálni. Ilyenek kellenek oda, mert az igazi szívatás csak szeptemberben kezdődik...
aug. 16. 13:32
 43/80 anonim válasza:
92%
Az rohadtul nem igaz hogy aki ezt nem bírja az az egyetemet se és nem lesz sok barátjuk (diplomás és MSc-t végzett ismerosok akik ilyen dolgok miatt megutálták az egész táborosdit még a legelején.), úgy hogy kedves kollégák vegyenek vissza az arcukból és mérlegeljenek pár dolgot magukban,mert ahogy hallottam túlzásba vittek pár dolgot. Bizonyos intézkedésben igazat adok a szervezőknek, de ha sok ember elmegy a táborból, mint hallottam és nem élvezik, értelme se volt megszervezni.
aug. 16. 14:08
 44/80 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes, a többi BME-s karon mindenki teljesen jól elvan félkatonai jellegű gólyatáborok nélkül. (nyilván egy kis sorvége ott is volt, de azért mindenki érezte az eseményhez illő mértéket)
aug. 16. 14:15
 45/80 Derigan válasza:
33%

Egyébként nagyon szeretem, hogy mennyi ember kommentel konkrét infók nélkül.

A határozott utasítás, miszerint valahova menni kell, valamilyen előadás van, vagy ilyesmi az nem tudom miért bunkóság.

A táborból a létszámhoz képest meglepően kevés ember megy haza. Ha jól tudom évente kb 16%, ami mondjuk a bulikra épülő más nagyobb egyetemi gólyatáborokkal szemben egészen kevés. Szóval, ha hazamegy 10 ember egy táborból, az miért jelenti, hogy a maradék 500 gyenge jellem? :D

Köszi srácok, eléggé unatkozok a melóban, szóval most van mit bambulnom :D

aug. 16. 14:29
 46/80 anonim ***** válasza:
91%

Te, 45, inkább ne szólalj meg többször, mert csak hülyét csinálasz magadból.

16% sok. Ha egy táborból hazamegy a táborozók közel ötöde, az sok. Egy normális helyről max néhány ember megy haza, de nem ennyi.

És a 10 fő 500-ból nem 16% :D

aug. 16. 14:34
 47/80 anonim ***** válasza:
80%
46 ebben azok is benne vannak aki előre tudják hogy nem maradnak végig és azokból sincs kevés
aug. 16. 14:57
 48/80 anonim ***** válasza:
84%
Én más egyetemen voltam golyatáborban de egy kalap xar volt.
aug. 18. 07:17
 49/80 anonim ***** válasza:
66%
47, és honnan tudod, mire gondol más? Annyira átlátszó a három nicked 😂😂😂
aug. 18. 08:43
 50/80 anonim ***** válasza:
71%
Talán azoknak lehet nagy szám egy golyatàbor aki előtte sem járt bulizni. Jó bulinak felejthető.
aug. 18. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!