Hogy lehet ennyire szar egy gólyatábor? A BME-VIK gólyatábort senkinek sem ajánlom!
Pénzkidobás az egész. Nagyon rossz a tábor. 18-an vagyunk egy kis szobában. Fiúk és lányok egy szobában vannak. A szobák kicsik és rosszak, és benn alig van levegő. 4 percünk volt enni. Úgy hogy belépéskor mindent kb. kidobtak amit hoztam és este fél 10-kor volt az első kajálás, úgy hogy reggel óta mindenki utazott. Napközben nem lehetett enni, a víz meg elfogyott. A ,,senior kollégák” ,ha kérdezel valamit nem válaszolnak, végig szívatnak.. A táborról való tájékoztatás pedig egy nagy 0. Nem lehetett előre tervezni semmit pakolás terén. Belépéskor hivatkoznak egy házirendre, amit nem küldtek el és nincs is fenn a honlapon. Este 11-kor mehettünk a 3 perces ,,fürdésre”. Az egész egy nagy kínzás és szivatás. Maga a közösség jó, csak mindenki fáradt a szar programoktól.
Én szégyelltem magam a szervezők helyében, hogy mennyire jó tábort lehetne szervezni egy ilyen közösséggel, viszont ők már a legelejétől kezdve kiölik az emberből az életkedvet mindenhez. Remélem, hogy ez az üzenet változást ér el, hogy mert ez nem egy gólyatábor, hanem sokkal inkább egy kinzótábor.
Egyébként nagyon szeretem, hogy mennyi ember kommentel konkrét infók nélkül.
A határozott utasítás, miszerint valahova menni kell, valamilyen előadás van, vagy ilyesmi az nem tudom miért bunkóság.
A táborból a létszámhoz képest meglepően kevés ember megy haza. Ha jól tudom évente kb 16%, ami mondjuk a bulikra épülő más nagyobb egyetemi gólyatáborokkal szemben egészen kevés. Szóval, ha hazamegy 10 ember egy táborból, az miért jelenti, hogy a maradék 500 gyenge jellem? :D
Köszi srácok, eléggé unatkozok a melóban, szóval most van mit bambulnom :D
Te, 45, inkább ne szólalj meg többször, mert csak hülyét csinálasz magadból.
16% sok. Ha egy táborból hazamegy a táborozók közel ötöde, az sok. Egy normális helyről max néhány ember megy haza, de nem ennyi.
És a 10 fő 500-ból nem 16% :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!