Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire szar egy...

Hogy lehet ennyire szar egy gólyatábor? A BME-VIK gólyatábort senkinek sem ajánlom!

Figyelt kérdés

Pénzkidobás az egész. Nagyon rossz a tábor. 18-an vagyunk egy kis szobában. Fiúk és lányok egy szobában vannak. A szobák kicsik és rosszak, és benn alig van levegő. 4 percünk volt enni. Úgy hogy belépéskor mindent kb. kidobtak amit hoztam és este fél 10-kor volt az első kajálás, úgy hogy reggel óta mindenki utazott. Napközben nem lehetett enni, a víz meg elfogyott. A ,,senior kollégák” ,ha kérdezel valamit nem válaszolnak, végig szívatnak.. A táborról való tájékoztatás pedig egy nagy 0. Nem lehetett előre tervezni semmit pakolás terén. Belépéskor hivatkoznak egy házirendre, amit nem küldtek el és nincs is fenn a honlapon. Este 11-kor mehettünk a 3 perces ,,fürdésre”. Az egész egy nagy kínzás és szivatás. Maga a közösség jó, csak mindenki fáradt a szar programoktól.

Én szégyelltem magam a szervezők helyében, hogy mennyire jó tábort lehetne szervezni egy ilyen közösséggel, viszont ők már a legelejétől kezdve kiölik az emberből az életkedvet mindenhez. Remélem, hogy ez az üzenet változást ér el, hogy mert ez nem egy gólyatábor, hanem sokkal inkább egy kinzótábor.

aug. 15. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:
Jó vergődését, így kell benzinnel tüzet oltani.
aug. 16. 11:50
 32/80 anonim ***** válasza:
10%

Na hogy 18-an vagyunk egy szobában, ezt már nem is tudom honnan vette

Ebből aztán ki is derül, 28, hogy közöd nincs idén ehhez a táborhoz...

aug. 16. 11:57
 33/80 anonim ***** válasza:
83%
28, annyira nevetséges a kollégázásod, hogy a többit inkább hagyjuk is.
aug. 16. 11:58
 34/80 anonim ***** válasza:
22%

32

Teljes mértékig igaza van csak azért mert 28 nem tudta hogy idén más hol és más létszámmal van a tábor emiatt minden amit tud a táborról az onnantól nem igaz és mellőzni kell azt a szépen megírt összefoglalót

aug. 16. 12:03
 35/80 jmi. válasza:
32%
Esetleg nem annak kellene mellőzni a véleményét, aki első nap elhúzott?
aug. 16. 12:20
 36/80 Derigan válasza:
29%

Ki vagyok?

Az aki ezt a tábort túl sokszor rendezte, szóval konkrét újdonságokkal nem szolgálhatok, de pár dologra rávilágítanék.

Először is ez egy kérdés nélküli hiszti. Értem én, hogy sérült a lelkivilága a kollégának, de miért nem a közösségi médiára rakja ki?

Másodszor, elvettek a kérdezőnktől dolgokat, amiket elég sok helyen jeleztek. Az hogy nem olvasta el az nem hiszem, hogy a szervezők problémája. Ezek közül szerintem az óvszer az egyetlen tényleg megkérdőjelezhető döntés. Viszont azt illik tudni, hogy a biztonsági őr csapat, akik felelősek a szabályokért, a táborszervezőknek egészen kevés beleszólásuk van, hogy mit szabad, avagy nem szabad behozni a táborba. Tudom mert én is azok között voltam, akik az óvszer tiltása miatt leültek beszélgetni a tábor rendezése mögötti egyetemi képviselettel, hogy ez sok, és nem sikerült. Szóval a szervezőkön leverni ezt kicsit furának tartom.

Harmadszor és utoljára, ha a kedves kollega nem tud ellenkező neműekkel egy szobában aludni, akkor nagyon remélem, hogy lány, mert nem láttam még fiút a villanykaron, akit zavart volna, hogy van egy lány a szobában. Emellett ha jól értem az volt a probléma, hogy szivatták, amit én úgy értelmeznék, hogy nem tudta, hogy mégis miért kell bizonyos dolgokat csinálni. Például miért kell gyorsan fürödni. Gyorsan azért kell fürödni, hogy mindnki a résztvevők és rendezők is minél előbb aludhassanak, mert fárasztó a tábor és meleg van, sok a feladat, információ, jó ha mindenki kipihent. Gyorsan enni, szerintem sosem kellett, habár mindenkit lelkesítenek(ténylegesen lelkesítenek, szóban mondják, hogy na akkor evőverseny stb), mert mindenki szeretne időben enni, és ha 100 ember 2 óra alatt ebédel, az nem kifizetődő a többieknek. És a többi szabálynak is megvan a maga haszna.

Záró gondolatként a túlérzékeny urak és hölgyek többnyire az első egy évben otthagyják az egyetemet, mert nem képesek az elvárásokat megugrani, mert ne legyen félreértés: az egyetem indokolatlan és szürreális elvárásokat támaszt a diákok elé, erre jobb felkészülni. Ebből én a papírlapon való programkód írást emelném ki a saját egyetemista éveimből. Úgyhogy fel lehet kötni a gatyát, mert a bme vik az egyik legbiztonságosabb gólyatáborok között van az országban a létszámot nézve. Végtelen infó, csapatépülések(hasonló mint a céges csapatépülések saját tapasztalatom szerint). Miért olyan nehéz odamenni egy felnőtthöz és megmondani, hogy elszívna egy cigit, pisilne és engedélyt kér, hogy elfusson?

Mindenesetre sok sikert az egyetemhez, habár ilyen félbehagyós hozzáállással nem tudom meddig fog menni, vagy hogy jól fogja-e magát érezni.

Pacsi?

a legbibliaibb 4. nap rendező

aug. 16. 12:52
 37/80 anonim ***** válasza:
88%
Ezeket a szivatásokat szerintem lehet, hogy poénnak szánják, csak nem tudják,hogy nem veszi mindenki poénra. Bátyám is részt vett ilyenen évekkel ezelőtt, ő annak idején röhögve mesélte, hogy volt olyan, hogy kiadták, hogy 2 perc alatt mindenkinek egytől egyig le kellett zuhanyozni; és nem úgy 2 perc, hogy fejenként, hanem ahányan vannak egy házban, mindenkire összesen két perc jut.
aug. 16. 13:17
 38/80 anonim ***** válasza:
63%

*És úgy nekem is viccesnek tűnt:),

szóval szerintem tényleg a váratlan meglepetésekre építenek, hogy azáltal szórakoztassanak

aug. 16. 13:21
 39/80 anonim ***** válasza:
86%
36, jaja, mert ez aztán tényleg felkészít az egyetemre 😂
aug. 16. 13:22
 40/80 anonim ***** válasza:
81%
Felkészít az egyetemre, meg poénra kell venni, meg fiszemf.szom - gyerekek, ez nem szól másról, mint hogy anno engem is szívattak, úgyhogy most én is szívatok másokat.
aug. 16. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!