Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire szar egy...

Hogy lehet ennyire szar egy gólyatábor? A BME-VIK gólyatábort senkinek sem ajánlom!

Figyelt kérdés

Pénzkidobás az egész. Nagyon rossz a tábor. 18-an vagyunk egy kis szobában. Fiúk és lányok egy szobában vannak. A szobák kicsik és rosszak, és benn alig van levegő. 4 percünk volt enni. Úgy hogy belépéskor mindent kb. kidobtak amit hoztam és este fél 10-kor volt az első kajálás, úgy hogy reggel óta mindenki utazott. Napközben nem lehetett enni, a víz meg elfogyott. A ,,senior kollégák” ,ha kérdezel valamit nem válaszolnak, végig szívatnak.. A táborról való tájékoztatás pedig egy nagy 0. Nem lehetett előre tervezni semmit pakolás terén. Belépéskor hivatkoznak egy házirendre, amit nem küldtek el és nincs is fenn a honlapon. Este 11-kor mehettünk a 3 perces ,,fürdésre”. Az egész egy nagy kínzás és szivatás. Maga a közösség jó, csak mindenki fáradt a szar programoktól.

Én szégyelltem magam a szervezők helyében, hogy mennyire jó tábort lehetne szervezni egy ilyen közösséggel, viszont ők már a legelejétől kezdve kiölik az emberből az életkedvet mindenhez. Remélem, hogy ez az üzenet változást ér el, hogy mert ez nem egy gólyatábor, hanem sokkal inkább egy kinzótábor.

aug. 15. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
71%

Bírd ki bro, ez hozza össze a legjobban a társaságot, hidd el nekem! Ott ne hagyd, ha már ennyit kifizettél rá.

Egyébként meg a közösségi médiában kommunikálják rendesen, hogy ne vigyél romlandó élelmiszert, meg nagyon semmi veszélyes dolgot stb., mert ki fogják dobni. És meg is tették, láss csodát🤷‍♂️

aug. 15. 20:03
 12/80 anonim válasza:
74%

Erről nem a média kötelessége tájékoztatni, hanem az egyetemé.

Ha a beleegyezésed nélkül csinálnak veled dolgokat az nem okés, és menet közben is módosíthatod a beleegyezésed, bármiről legyen szó. Ez nem csak szexuális erőszaknál van így. Inkább menj haza, az egészségednek is jobb, nem éri meg azt a pénzt.

aug. 16. 07:55
 13/80 anonim válasza:
82%
Kedves kolléga... SORVÉGE!!!
aug. 16. 09:53
 14/80 anonim válasza:
74%
Fatmazol! Szeressük egymást kollégák!
aug. 16. 09:59
 15/80 anonim válasza:
30%
Aki ezt a gólyatábort nem bírja ki, az az egyetemen is elbukik. Nekem egy nagyon jó élmény volt, örökké emlékezni fogok rá. Semmi embertelen nem volt.
aug. 16. 10:01
 16/80 anonim ***** válasza:
52%

Előre el lehetett olvasni a házirendet kolléga, miután facebookon és weboldalon is fent volt a lényeges része. Mikor beléptél el lett mondva, hogy ha valami túl sok neked akkor nem kell csinálni.

Mindent kidobtak amit nem lehetett behozni a tábor területére, amit szintén kiraktak többször is. A seniorok mind jó arcok. 18 at kicsit elszámoltad mert 16 an vagyunk.

De hát istenem ez a gólyatábor része, hogy kicsit szivassák az embert. Nem volt kibírhatatlan.

Vizet meg kb 10 percenként lehetett inni, és folyton újratöltötték.

aug. 16. 10:24
 17/80 anonim ***** válasza:
80%

16, ja, azzal indokolják, hogy nem lehet bevinni óvszert, hogy az majd visszatartja a fiatalokat a szextől.

Idióta banda szervezheti.

aug. 16. 10:29
 18/80 anonim válasza:
10%
elso nap gatya volt
aug. 16. 10:33
 19/80 anonim válasza:
87%
17, végig biztonsági szolgálat fésüli át a tábort 0-24, esélyük sincs.
aug. 16. 10:37
 20/80 anonim ***** válasza:
35%
de jó, hogy TTK-s voltam, édes istenem
aug. 16. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!