Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elsőéves hallgatók! Nektek...

Elsőéves hallgatók! Nektek hány nap lesz a gólyatábor, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Nekünk 4 nap belföldön, és 43 ezer ft, amit elég irreálisnak tartok, ezért kérdezem

aug. 6. 15:33
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy elég egyszerű helyre megyünk, szóval nem 5 csillagos hotelről lesz szó.
aug. 6. 15:34
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
napi 10 ezer sok? Te valami alternatív valóságban élsz? Nyilván szállás, étkezés, sok helyen még kapsz némi pulszt (pólót, akármit), ha van bármi program, feladat, ahhoz jó eséllyel vásárolniuk kell...
aug. 6. 15:38
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
26 000 ft. 4-én jöttünk, 7-én reggel 10-kor kell elhagyni a szállást, szóval igazából inkább 3 nap mint 4. Egyéb infó: Első nap csak vacsorát kaptunk, a szobák ultra gázak, de a hely szép és a programok tényleg jók.
aug. 6. 15:40
 4/22 A kérdező kommentje:

3 éjszakáról van szó egy primitív helyen, szóval nem hiszem hogy az sok lenne. Étkezés úgyszintén.

Egyébként sem napi 10 ezer, mert 42 ezer ft-ról van szó, ebből 2 nap teljes.

És továbbra sem ez volt a kérdés.

aug. 6. 15:41
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
5, hol 26? Mert én most random rákerestem 5-6 helyre és 38 a legolcsóbb, ami teljesen reális, napi 10-11 ezerrel.
aug. 6. 15:42
 6/22 A kérdező kommentje:

#5 köszönöm, hát a tiéd sokkal reálisabb:)

Ez milyen szak egyébként?

Ja és persze nálunk is odaírták hogy még ezen felül is lesznek költségek, úgyhogy nyilván még ez a 42 ezer sem tartalmaz mindent, kedves #4.

aug. 6. 15:43
 7/22 anonim ***** válasza:
Corvinus 60e.
aug. 6. 15:44
 8/22 anonim ***** válasza:
7-es és 8-as, ez az SZTE-GTK :)
aug. 6. 15:44
 9/22 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, most utánanéztem, a legtöbb ha nem az összes szegedi gólyatáborért ennyit kell fizetni. A legtöbbet nem a városon belül tartják meg, mi pl. Cegléden vagyunk
aug. 6. 15:48
 10/22 A kérdező kommentje:
Nálam budapesti egyetemről van szó, és szintén vidéken tartják
aug. 6. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!