Elsőéves hallgatók! Nektek hány nap lesz a gólyatábor, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Nekünk 4 nap belföldön, és 43 ezer ft, amit elég irreálisnak tartok, ezért kérdezemaug. 6. 15:33
1/22 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy elég egyszerű helyre megyünk, szóval nem 5 csillagos hotelről lesz szó.
aug. 6. 15:34
2/22 anonim válasza:
napi 10 ezer sok? Te valami alternatív valóságban élsz? Nyilván szállás, étkezés, sok helyen még kapsz némi pulszt (pólót, akármit), ha van bármi program, feladat, ahhoz jó eséllyel vásárolniuk kell...
3/22 anonim válasza:
26 000 ft. 4-én jöttünk, 7-én reggel 10-kor kell elhagyni a szállást, szóval igazából inkább 3 nap mint 4. Egyéb infó: Első nap csak vacsorát kaptunk, a szobák ultra gázak, de a hely szép és a programok tényleg jók.
4/22 A kérdező kommentje:
3 éjszakáról van szó egy primitív helyen, szóval nem hiszem hogy az sok lenne. Étkezés úgyszintén.
Egyébként sem napi 10 ezer, mert 42 ezer ft-ról van szó, ebből 2 nap teljes.
És továbbra sem ez volt a kérdés.
aug. 6. 15:41
5/22 anonim válasza:
5, hol 26? Mert én most random rákerestem 5-6 helyre és 38 a legolcsóbb, ami teljesen reális, napi 10-11 ezerrel.
6/22 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm, hát a tiéd sokkal reálisabb:)
Ez milyen szak egyébként?
Ja és persze nálunk is odaírták hogy még ezen felül is lesznek költségek, úgyhogy nyilván még ez a 42 ezer sem tartalmaz mindent, kedves #4.
aug. 6. 15:43
9/22 anonim válasza:
10-es vagyok, most utánanéztem, a legtöbb ha nem az összes szegedi gólyatáborért ennyit kell fizetni. A legtöbbet nem a városon belül tartják meg, mi pl. Cegléden vagyunk
10/22 A kérdező kommentje:
Nálam budapesti egyetemről van szó, és szintén vidéken tartják
aug. 6. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!