Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elsőéves hallgatók! Nektek...

Elsőéves hallgatók! Nektek hány nap lesz a gólyatábor, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Nekünk 4 nap belföldön, és 43 ezer ft, amit elég irreálisnak tartok, ezért kérdezem

aug. 6. 15:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#9 hány nap, és hol?
aug. 6. 15:51
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

5 nap, 38ezer, Semmelweis Egyetem.

De csak kíváncsiságból kérdezem, tulajdonképpen nem mindegy? Úgyis csak aközül választhatsz, hogy a sajátodra mész-e vagy sem. Fellebbezel a HÖKnél, hogy bezzeg a többi egyetemen olcsóbb, vagy mi a terv?

aug. 6. 15:56
 13/22 A kérdező kommentje:
#12 semmi, max nem megyek el, mert nem biztos hogy ennyit rá fogunk tudni szánni erre. Egyetem kezdésénél amúgy is egy csomó kiadás lesz ezen kívül is.
aug. 6. 16:05
 14/22 A kérdező kommentje:
#14 ha egy rosszindulatú, provokatív troll vagy, akkor menj máshova, de mindekelőtt tanuld meg értelmezni a szöveget amit eléd raknak, mert látom ez is igencsak meghaladja a képességeidet.
aug. 6. 16:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
4 nap, 45 ezer
aug. 6. 19:04
 16/22 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, bár nem én voltam a 14, válaszolni terveztem, de ezzel a stílussal biztos sok barátot szerzel majd az egyetemen.
aug. 6. 19:43
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 ha olvastad volna a válaszát, akkor értetted volna a reakciómat. Mivel ez nem történt meg, semmi jogod nincs sértegetni és bírálni a viselkedésem.
aug. 6. 19:51
 18/22 A kérdező kommentje:
Ha pedig nem válaszolsz a kérdésre, csak ennyi a mondanivalód, akkor menj innen.
aug. 6. 19:52
 19/22 A kérdező kommentje:
#15 köszönöm
aug. 6. 19:52
 20/22 anonim ***** válasza:
18%
Ahova én megyek ott 4 nap 48 ezerbe kerül de nehogy már megviseljen bárkit is ilyen semmitmondó összeg... Remélem nem ilyen olcsójánosok lesznek a szaktársaim 🙄
aug. 6. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!