Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha a gyalogos úgy lép a...

Ha a gyalogos úgy lép a zebrára, hogy pontosan látja, hogy a közeledő autó nem tud megállni, akkor is a gyalogost hozzák ki bűnbaknak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

Megpróbálom úgy átfogalmazni a kritikádat, hogy annak legyen értelme. A lámpákat nem a menetrendhez kell igazítani, hanem az előző lámpához. A Mester utcai példa, amit felhoztál, kitűnő. Ha a Mester utcánál pirosat kap a villamos, akkor a következő, Tompa utcai lámpánál pont a felszállás végére vált pirosra a lámpa. Tehát a villamosok több, mint fele dupla pirosat kap teljesen értelmetlenül. Nyugodtan le lehetne csökkenteni a Mester utcából kanyarodó autók zöldidejét.

2022. szept. 26. 12:22
 72/79 A kérdező kommentje:

"hogy ez a tömegközlekedés szervezésében hátrány és extra környezetszennyezést is jelent."

Igen. És mindez azért van, hogy nektek kedvezzen a közlekedésszervező.

2022. szept. 26. 12:27
 73/79 qkker1 ***** válasza:
31%
Jól elvagy magaddal, másik regről válaszolgatsz!
2022. szept. 26. 12:32
 74/79 anonim ***** válasza:
0%

#71 Igen, ez teljesen normális lenne, szerintem is túl gyakran zöld az a kikanyarodó.

#72 Szerintem ez senkinek nem kedvez, de továbbra is kikérem azt, hogy "nektek", mert én nem vagyok autós! Soha nem mondtam, hogy az vagyok, konzekvensen autósokra hivatkozok, "én nem tenném" stb. Én márciustól októberig motoros és gyalogos vagyok, októbertől márciusig tömegközlekedő és gyalogos. Még motoros szezonban is sokkal többet közlekedem gyalog, mint motorral. Csak mivel nem értettem veled egyet, egyből feltételezted, hogy autózom.

2022. szept. 26. 13:29
 75/79 A kérdező kommentje:

Továbbra is fenntartom azon álláspontomat, hogy ha sokkal kisebb autósforgalom lenne, lámpákra se lenne szükség. Ehhez ti, autósok nem teszitek meg a szükséges lépéseket. A motor egy kétkerekű autó, egy autóslobbiban érdekelt gyalogos pedig egy autó nélküli autós.

2022. szept. 26. 14:16
 76/79 anonim ***** válasza:
0%
Megint, "ti, autósok". Harmadjára mondom, nem vagyok autós, hát nem igaz, hogy ennyire lassú felfogású legyél!
2022. szept. 26. 15:27
 77/79 anonim ***** válasza:
0%
Milyen autóslobbi? Mi az, hogy a motor egy kétkerekű autó? Pont velünk van a legkevesebb probléma, előrecsorgunk pirosnál, mire az autós elindul, már a harmadik lámpánál vagyok. Eddig azt hittem, intelligens ember vagy, visszavonom. Eddig azt mondtam, nem közlekedtél kb. gyalogosként se soha, visszavonom, neked még az ablakod sem volt nyitva soha.
2022. szept. 26. 15:28
 78/79 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező, majd amikor több családod lesz meg egy jó pár gyereked innen-onnan, akkor le fogod tojni a motorodat és a tömegközlekedési eszközöket és két autód lesz, majd imádkozni fogsz mindennap hogy miért nincs a kereszteződésben jelzőlámpa mert a gyereked lázas, éhes, oviba kell szaladni érte és a dugóban fogsz porosodni!
2022. szept. 26. 17:16
 79/79 anonim ***** válasza:
0%
Na kérdező, jó nagy helikopterek vagyunk, ha már mindenki azt hiszi, hogy ugyanazok vagyunk. :D De #78-nak igaza van. Te csak gyalogolsz, mert gondolom semmi életed nincs a lakásod 20 perces körzetén kívül, én meg motorozok, mert se párom, se kutyám, se macskám. :)
2022. szept. 26. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!