Ha a gyalogos úgy lép a zebrára, hogy pontosan látja, hogy a közeledő autó nem tud megállni, akkor is a gyalogost hozzák ki bűnbaknak?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 20:59
51/79 qkker1 válasza:
"Te felesleges környezetszennyezésről beszéltél, ami szerintem minden esetben etikátlan."
És ez hogyan kapcsolódik az eredeti kérdésedhez?
52/79 anonim válasza:
51: Ti meg több mint 24 órája csak győzköditek egymást mint az ovisok.
Holnap suli, menjetek inkább tanulni.
53/79 anonim válasza:
Kedves Kérdező, miattunk ilyen a közlekedésszervezés? Tudod, én is a busz mögött állok, amíg a megállóban áll, és mögötte állok, mikor utána a pirosnál vár. Akkor nekem miért is jó, hogy nem akkor van zöld, amikor a busz menetrend szerint elhagyja a lámpától 10 méterre levő megállót? Te tényleg nem közlekedtél még életedben.
54/79 anonim válasza:
#52 én rohadtul ráérek, a héten csak kétszer tartok órát, az életemet élni és dolgozni meg bármikor sikerül. Most már van annyira vicces, hogy csakazértis reagálok.
55/79 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a buszvezető hibája, ha szándékosan megvárja a pirosat. Ha meg nincs ilyen szándéka a buszvezetőnél, akkor nem is értem a problémád tárgyát. Az a bajod, hogy megáll a busz, hogy lerakja az utasokat?
2022. szept. 26. 09:35
56/79 anonim válasza:
Nem, az a bajom, hogy a fővárosi lámpák úgy vannak hangolva, hogy akkor zöld, amikor a busz megáll a megállóba, és mire le-fel szállnak az utasok, pirosra vált. A buszsofőr ezzel nem tud mit kezdeni, feleslegesen többet áll a kelleténél, mert ugye az lenne a normális, ha a menetrendhez lenne igazítva a lámpa, amikor a busz megérkezik a megállóba, akkor piros, és amikor kb. felszálltak az utasok, akkor váltson zöldre, a busz indulhat is. Szövegértés még mindig nem megy.
57/79 A kérdező kommentje:
Mégis hogyan szándékszol egy lámpát a menetrendhez igazítani? A lámpa fél perc után mást mutat, míg a busz teljesen véletlenszerű, hogy pontosan mikor jön.
2022. szept. 26. 11:01
58/79 anonim válasza:
Véletlenszerű? Akkor azok a papírfecnik hülyeségből vannak a megállókban, ugye? :D
59/79 anonim válasza:
Közlekedésmérnöknek ne menjél, de aki a budapesti lámpákat csinálta (pl. azokat a gyalogos lámpákat, ahol csak egy irányba érsz át két lámpán), annak se kellett volna.
60/79 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek, csak te letagadod. A lámpák hozzátok, autósokhoz vannak igazítva. Ezért rossz a bicikliseknek, gyalogosoknak, buszoknak, villamosoknak. Nektek kizárólag akkor rossz, ha busz vagy villamos mögött álltok.
2022. szept. 26. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!