Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?
Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.
Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?
Igen kicsit kezd már unalmas lenni ez a kamu szöveg :-)
De látszólag élvezi a gyerek.
bezzeg tanácsot semmit nem adtok ....
aki pedig nem hiszi, és itt kamunak nevezi, tessék menjen el a Töröbálint vagy Bp. Fehérvári út Homasita autósboltban egy egész hatalmas kínálatot fog találni kék villogóból ... ennél konkrétabban nem tudom megmondani
Ok. Ha nem kamu akkor menj ki fotózd le a törött villogót és a kocsid tetejét is, tedd fel a képeket a kepfeltoltes.hu-ra, és linkeld be.
Eddig semmit nem sikerült mutatnod, csak kamuzol itt halomra.
mert mit kellett volna mutatnom eddig? most ezt úgy mondod ....
inkább segítenél tanácsokkal, hogy most ez hogy van szted jogilag, hogy követelhetem-e rajtuk a pénzt a kárért ...
hogy tegyem rá a széttört lámpát? tudod te hány darabban van? összesen a vezeték maradt egyben ... meg nagyjából az alja, ennyi , de ezeket a darabokat lefotózom neked, ha annyira hiányzik, oké (de komcsi nemtom mi olyan hihetetlen ebben, nézz csak el az autósboltba, amit mondtam, aztán majd meglepődsz ...)
viszont segítesz ??? van ötleted???
Őszintén mit segítsünk?
Csak azt kaptad amit megérdemeltél, ha egyáltalán igaz ez az egész.
A sziréna nem arra van hogy impotens pö.csök szórakozzanak vele, hanem azért hogy akinek kötelező az használja.
Remélem anyádhoz sem ér majd oda a mentő, mert nem figyel rá senki mert azt hiszik megint egy kreténarc szórakozik csak.
Persze ha nem kamu az egész de eléggé kamuszaga van.
Ha nem az lenne már rég lefotóztad volna a kocsid összetört tetejét + a villogó roncsait...
mondtam h lefotózom, ha ez kell neked ...
csak cserébe adj már tanácsot lécci, mert a villogó egy dolog, na de a kocsiban is nagy kár keletkezett ... (persze azért követelnék vagy vissza a pénzt vag yegy másik villogót, hiszen elég drága volt ez is, csak hát a kocsi rendbehozása meg százas nagyságrend lesz, az biztos)
ja és röviden:
most szted rendben van az h ráírják h 220 km/h-ig oké a mágnes, aztán meg 190-nél már leesik ?
Szerintem tökre rendben van. Csaka zt kaptd amit mrgérdemeltél, visszaéltél egy eszközzel az "ég" vagy a jóisten vagy akárki meg is bántetett érte :D
HOL VAN A KÉP??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!