Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?
Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.
Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?
"NEM ENGEDÉLYKÖTELES !!! te annyi kék villogót veszel, amennyit akarsz, van kínálat bőven!!"
Így van. De attól, hogy vehetsz még nem használhatod. Kocsit is vehetsz jogsi nélkül, de nem vezetheted. Ennyi...
Az első választ én írtam.
Azt jelenti,hogy megb@ssza a szád a rendőr.
Így már érted? :):)
De szerintem csak szórakozol, ezzel a kérdéssel.Ilyen hülye nincs.
Vagy mégis? :)
na mostz megint nem tudom ezzel mi a gondod, nő már nem is vezethet jól? amúgy 190-et írtam, nem 180-at sztem ... és ezzel az autóval szoktam azért nyomni neki rendesen, nem nagyon érezni benne a 190-et se (E 320-as), így már érted talán miért vagyok teljesen kész a teteje miatt ...
(mondtam, írj már privátot, és akkor tudok küldeni képeket, nem kell a hülye kepfeltoltessel szórakozni)
ja és nem is gondoltam volna, hogy ilyen csúnyákat ír valaki, amit most itt mondtál .. nem is gondoltam volna, h az első válasz ez volt
www.noob.hu
töltsd fel akkor ide a képeket.
várunk a kocsi tetejéről.
Ártatlanság vélelme a megrögzött hazudozóknak és a TROLLnak is jár.
Technikailag viszont sérülést esetleg a mögötte haladó jármű szenvedhetett.
A búra elszállása max. két pici karcolás.
A mágneses talp sem fog soha pattogni, csúszkálni a tetőn az is repül, amint nem stabil.
Esetleg a vezetéken lógva OLDALT fityeghet.
Vagyis már a sérülés pozíciója sem helyes.
Felhívnám a figyelmedet, ha használod a megkülönböztető jelzést, az csak a fény és a villogó együttes használatával érvényes. A rendőrségnek van civil gépjárművük ami nem a rendőr tulajdona hanem a rendőrségé. Ők használhatják, mivel a gépjármű és a vezető is rendelkezik engedéllyel. A területen dolgozók, ismerik és tudják milyen típusú civil gépjárművek vannak szolgálatban. A rendőr megállíthat, sőt kötelessége megállítani ha észleli a szabálysértést. Ha én foglak meg, számíthatsz egy nyakoncsapásra egy 24 órás fogdára, és 100 000 ft pénzbírságra. Ha nem az első alkalom volt, akkor jogosulatlan, használat miatt, jogosítvány betiltás, pénzbírság és min 3 hónap zárka. Ha pályán használtad akkor napok kérdése, és indul a feljelentés, mivel a kamerák nem poénból vannak ott.
Végigolvasva a baromságaidat, felhívom a szegedi kollégák figyelmét az esetre.
Ez nem játék.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!