Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Baj lenne, ha én kék villogóva...

Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?

Figyelt kérdés

Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.

Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?

2010. dec. 15. 22:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 A kérdező kommentje:
mondd el nekem, melyik a netről leszedett kép lécci !!!!! mert most már idegesít !!!
2010. dec. 18. 22:39
 92/115 A kérdező kommentje:
és bizony félek h ilyenkor már megerőszakolnak, mert sajnos egy sötét helyen van a parkoló
2010. dec. 18. 22:40
 93/115 anonim ***** válasza:

Mind a három netes kép vazz :D

Ki erőszakol meg ne legyél már idióta :D

4 napod volt rá hogy fotózzál... És még mindig nem jutottál el odáig.

Most erre mit lehet mondani?!?!

2010. dec. 18. 22:53
 94/115 A kérdező kommentje:

figyelj ide ...

1, igen is fél egymagában valaki a sötétben este, h megerőszakolják, nem tudom mi ezen a nem érthető

2, nem tudom honnan szeded, hogy netes kép, mivel én magam csináltam a saját gépemmel ... lécci mondj még 10 feltételt ahhoz, hogy végre hitelessé váljak a szemedben, és én ugrok, teljesítem ... (megjegyzem, hogy két képen még a kárpit is látszik, ahol fotóztam ...)

3, sztem írj privátot, aztán ott egyszerűbb, mert itt már csak a veszekedés megy régóta

4, mi ebben az egészben úgy összességében a hihetetlen? bementem egy autósboltba és megvettem. pont. te is megteheted. most mi a gond?

mindössze ennyi problémám van ... majd fotózok neked még, de hagyjál már ezzel a kamuzós szöveggel, csak mert nem 5 perc alatt csinálom meg! azért fotózni, áttölteni, aztán feltölteni, ide beszúrni, na még ha csak ezt csinálom, akkor is 1 óra minimum, de persze, rájöttem már h neked jól esik piszkálni engem

Miért olyan jó gonoszkodni egy nővel? élvezed, hogy nem vagyok olyan technikai zseni, aki 2 perc alatt csinálja meg mindezt és nem megyek le este 10-kor a sötétbe, h elkapjanak a cigók?

2010. dec. 19. 07:24
 95/115 anonim ***** válasza:
De komolyan azt mondom még igazad is lenne, ha nem 4 napja mondanád, hogy majd fotózol... 4 napja nem volt időd, nem volt világos, csak sötét, mindig meg akartak erőszakolni...
2010. dec. 19. 11:53
 96/115 anonim ***** válasza:

Most buktattad le magad.

Nem vagy technikai zseni, de a képek meg vannak vágva és le vannak kicsinyítve, ergo tuti hogy NEM TE csináltad.

Estig várjuk a képet a kocsid összetört tetejéről.

És nem csinálhatod hogy besétálsz egy autós boltba és veszel egyet mert ENGEDÉLYKÖTELES, de ezt látom az 50 IQ-dal nem tudod megérteni.

2010. dec. 19. 12:00
 97/115 A kérdező kommentje:

én most komolyan nem értem már ezt az egészet

hát nem nézted meg a képfeltöltés.hu-ra tett 3 képet? ja csak mert azok nem netes képek, bármennyire is mondogatjátok, nem értem miért lennének azok ... hányat csináljak és tegyek föl, h hihető legyen? 20-at??

de ha Bp-en járok megint, akkor találkozhatnánk, és segíthetnél h találj nekem egy jó szakembert aki olcsón megcsinálja a kocsit, ok? aztán akkor élőben is megmutatom a villogót

úgyis eddig csak csúnyáskodtál velem :( és rosszul esik ...

2010. dec. 19. 12:02
 98/115 anonim ***** válasza:

Csinálj egy képet a kocsid összetört tetejéről + olyat amikor a villogó is ott van a kocsi tetején.

Ha ez meglesz leszállunk rólad.

2010. dec. 19. 12:38
 99/115 A kérdező kommentje:

ne haragudj, d emár tényleg durva amit csinálsz ....

képzeld, meg vannak vágva a képek, nagyon nagy csoda valóban, mivel az eredeti majdnem 5 MB-os képet nem engedte feltölteni, ennyi

most akkor emiatt hazudtam? az ész megáll komolyan ....

és szeretnélek tehát felvilágosítani egy dologról!

NEM ENGEDÉLYKÖTELES !!! te annyi kék villogót veszel, amennyit akarsz, van kínálat bőven!! de még a gagyi vaterán is találsz, semmi engedélyről nincs szó ... hogy lehet valaki ennyire gyöpös ?? próbáld ki, ok? menj be és vegyél egyet, van már 5 ezerért is ...

2010. dec. 19. 12:51
 100/115 anonim ***** válasza:

Okok de már megint csak magyarázol ahelyett hogy kimennél és lefotóznád a kocsid széttörött tetejét.

Most mi akadályoz meg?

Túl nagy a fény? Cigányok állnak a kapu előtt? Elromlott a fényképezőgép? Most mi a kifogásod?

2010. dec. 19. 12:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!