Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?
Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.
Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?
hagyd már ezt a provokátor szöveget, mert idegesítő nagyon ...
majd belinkelek róla egy képet+ klippet, hogy megnézzétek milyen nagyon szép !!! holnap felveszem!
na van egy rossz hírem, de előtte 07:12-nek akarom mondani h ezt a hülyeséget honnan szeded? nagyobb autósboltba bemész és tök nagy kínálat van ... ha akarod, mondok címeket ...
na a másik pedig, hogy kataszrtófa történt, mert ma mentem reggel a pályán szegedről, és a dobozára meg a papírjára azvan írva, hogy 2220 km/h sebességig garantált h nem esik le, mert olyan erős a mágnes, na ehhez képest olyan 190 körül mentem, és egyszer csak elszállt, mármint hirtelen csak a vezeték tartotta, és azegy dolog h összetört, de eléggé összetörte kocsi tetejét is, nem csak a festéket szedte le, aztán padlófékeztem, de így is maradt nyoma, na meg most nemtom .... lehet h kicsit jeges volt talán az autó teteje vagy fogalmam nincs, nagyon kész vagyok, holnap megyek is vissza az autósboltba reklamálni, mert ez azért durva, most a 82 ezren túl a kocsiban okozott kárt is valahogy meg kéne téríteniük, csak nem tudom, hogyan bizonyítsam be, hogy nem mentem 220 km/h felett :(
van valakinek ötlete?
Hogyan tudnám bebizonyítani?
előre is köszi !!!
(ja és még szerencse h mögöttem szorosan nem volt senki, mert ahogy széttört a lámpa, a darabjai gondolom azért ráestek volna a szélvédőjére ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!