Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?
Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.
Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?
szóval nem adsz tanácsot ... rendes vagy ....
képet pedig adok, csak nyugi már, hát most a -12 fokba rohadtul nincs kedvem lemenni, de lesz kép, ne aggódj !!!! próbálom rávenni magam ....
Hát öcsém, ha engem vádolnának 2 napja azzal, hogy kamuzok akkor úgy sprintelnék kifelé fotózni hogy bizonyítsam az igazam, mint a sicc...
Ne kamuzz már, mire jó az egész?
Sírdogálsz itt tanácsért mit vársz mégis? :S
ja csak az akülönbség h én nem kamuzok meg nem is 15 éve svagyok (amúgy van fotógépem), lesz kép, ne aggódj, de hagyj már, talán nem percre fontos ... lesz ...
inkább adnál most tanácsot, hogyan verjem le az üzleten a káromat
Sehogy nem tudod leverni értsd már meg :D
SEHOGY.
Az lesz az első mondatuk hogy többel mentél mint 220 és különben is hol az engedélyed kék villogóra?
Ennyi.
Ezt most benézted... Meg is érdemled.
hát figyi az üzletnek semmi köze sincs ahhoz h nekem mire van engedélyem ... és ha zárt területen, azaz nem közforgalomban használtam? akkor nem kell engedély, és attól még gagyi a mágnese ...
szal figyusz, én csinálok neked képet, valahogy ráveszem magam ebben a hidegben, te pedig segíts akkor hogy hogyan lehetne leverni rajtuk, oks ??
Én már segítettem: Sehogy nem fogod tudni leverni rajtuk. Ebbe jobb ha beletörődsz.
Azt fogják mondani gyorsabban mentél mint 220 te meg nem tudod majd bebizonyítani hogy 220 alatt mentél. Ennyi. Ezt buktad hidd el nekem.
és ha viszek egy tanút? vagy kettőt? akkor azért van esélyem, nem?
meg a Fogyvédhez fordulok, hátha attól megijednek, figyelj, már érdekéődtem, és állítólag az egész tetejét csak egyben lehet fújni az autónak, azaz nem kis költség lesz + kis karosszériamunka is
Hiába mész a jóistenhez is akár, nem fogod tudni bizonyítani hogy 220 alatt mentél...
A 2 tanu meg annyit ér, hogy akár két sörért cserébe is állíthatja azt hogy te csak 190-nel mentél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!