Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?
Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.
Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?
Na hol van a fénykép?
Ma mi lesz az indok miért nem fotóztál? :D
A lehullott 10 centi hó?
most értem haza,, ne csináld már, na nemsokára töltöm fel a képeket, nem hiszem el, h ennyire csúnya vagy .... várj már egy kicsit, hát mondtam, h ma megyek veszekedni hozzájuk ..., és a hóban nem ment gyorsabban
na sietek !!
addig is itt van, nézelődj a villogók közt !
De én nem internetről kértem képet hanem a kocsidról és a törött lámpádról
Mikor lesz?!?!?!?!!
Kamuzol össze-visssssza bazz...
komolyan hihetetlen vagy, képzeld el, most sikerült letöltenem a gépről PÉLDÁUL, én nem értem, mindegyikőtök napi 24 órát itt ül ???
fel kellett tölteni akepfeltoltesre , és most van meg, íme itt vannak a képek:
itt az összetort, ahol csak a talpa van meg a vezetékkel, meg itt van új darab is, remélem elégedett vagy, de azért kiakasztottál
Ez nem a tied!
A kép neve elárulja + hogy van épp kép is hogy csak netről szedted.
Az összetört villogóról + kocsi tetejéről rakj képet, de bocs kamuzol össze vissza szóval a kamuról nem is lehet képet rakni.
mi az h nem az enyém? én adtam a képnek a nevet te sokeszű !!!!!!!!!!
nem hiszem el, annyi aneve, hogy "talp" + "összetörve" + új darab"
na most ebben mi olyan furcsa? és a jó darabot pedig most fotóztam, ez látszik is sztem h vakuzva van
most már több mint hihetetlen vagy komolyan
Hallod ez tényleg kamuzik :D
ez netről leszedett fotó :D:D:D:D
Mégmegerőszakolják :D
Idióta az iyleneket miért nem törlik a moderák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!