Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Baj lenne, ha én kék villogóva...

Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?

Figyelt kérdés

Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.

Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?

2010. dec. 15. 22:55
 71/115 anonim ***** válasza:
De hol a kép??
2010. dec. 17. 20:25
 72/115 anonim ***** válasza:

Menj fogyasztóvédelemhez, elmondom mi lesz az első kérdésük:

Honnan van magának engedélye megkülönböztető jelzést használni?

És még be is perelnek.

Rakj képet MÉG MA mert ha nem akkor KAMU!!

2010. dec. 17. 21:05
 73/115 A kérdező kommentje:

figyelj, nem kamu ! ok? hihetetlen .... hol laksz, hogy ez annyira felfoghaatlan neked? ajd add meg az email címed, és küldök egyvagon fotót oké?

na a fogyvédnek meg ugyan mi köze lenne ehhez? akkro majd azt mondom, h egyszerűen csak kipróbáltam, de nem volt működésben, másrészt amit már mondtam, hogy nem közúton voltam, azaz ott használhattam nyugodtan, na de fogyvéd nem hiszem h ezzel foglalkozik ... ezzel max a rendőrség, ha meglátja, de fogyvédnek mi köze hozzá ??

szal direkt be is csapsz :(

amúgy meg tanú se kell, hát jut eszembe lehet kérni kermi bevizsgálást, és akkor majd ők megnézik, h valóban milyen az a mágnes ... na ezt fogom tenni, holnap megyek, mert durva na!

2010. dec. 17. 21:34
 74/115 anonim ***** válasza:
Ide miért nem teszel fotókat? Mert nincs is mit fozótnod?
2010. dec. 17. 21:55
 75/115 A kérdező kommentje:

csak nem hagyod abba? hogy tegyek ide fotót? hova?

egyébként azon gondolkodta, hogy mi a frász olyan hihetetlen ebben az egészben? nem azért, de gagyi kínai 3 ezerért még sok benzinkútnál is vehetsz kékben, most mi ebben a nagy kamu???? de megnyugodhatsz, lesznek képek, csak bevallom, le nem megyek a -12 fokban, majd holnap csinálok, na meg igazából mondtam h csak az aljáról tudok, mert a felső lámpa, szal a kék búra része széttört a frászba, csak az alsó része van meg, amit tartott a kábel, de oké ....

2010. dec. 17. 21:58
 76/115 anonim ***** válasza:

Csak kifogások.

Felveszel egy kabátot és lemész de mindenki tudja hogy csak szájkaratés vagy.

2010. dec. 17. 22:06
 77/115 anonim ***** válasza:

Ezaz...

Kamuzol már két napja...

Mondtuk már tegyél fel a törött lámpáról meg a széttörött autótetődről képet.

Ha egyáltalán létezik....

Tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra és másold be a linket.

De tényleg csak szájkaratés vagy...

2010. dec. 17. 22:24
 78/115 anonim ***** válasza:
TROLL
2010. dec. 18. 01:54
 79/115 A kérdező kommentje:

figyeljetek, oké, teszek fel, de nem hiszem el, h valakinek ez okozzon a legnagyobb örömet, hogy ha olvas egy kérdést, ami kicsit is furcsának tűnik neki valamiért, akkor az máris csak kamu lehet, mi más? ... tök jó, bevallom azért félek feltenni, nehopgy itt valaki beazonosítsa nekem a rendszám alapján, de oké, egy zacskóban van az egész, mindjárt lefotózom, mert aztán megyek vissza reklamálni, és az a minimum, hogy kicserélik nekem, addig csinálom a cirkuszt, ha meg nem, akkor kérni fogok kermi-vizsgálatot,azoknak meg kell adni egy szakvéleményt, hogy az a hülye mágnes mégis mennyire erős ...

na de remélhetőleg mind a kettőt fel fogom tenni fotóban, mert most a töröttet is na meg én azért bízom benne, hogy kicserélik, és akkor az újat is felteszem, megnézhetitek, ha már ennyire képtelenségnek tűnik ez nektek

de miért bántotok mindig? azért rosszul esik ám nekem is ...

2010. dec. 18. 09:00
 80/115 anonim ***** válasza:

Ha a kocsid tetejét lefotózod ami állítólag szaarrá törött akkor azon hol van rendszám?? -.- ?

De ezt is már 3. napja mondod, hogy jó oké lefotózom, de eddig még mindig nem történt meg...

Adj fotót a lámpáról és a kocsitetődről amúgy fake, bár ezt mindenki tudja már.

Ha nem kamu lenne akkor már első nap küldtél volna fotót nem csak dumálnál róla...

2010. dec. 18. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!