Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Baj lenne, ha én kék villogóva...

Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?

Figyelt kérdés

Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.

Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?

2010. dec. 15. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 A kérdező kommentje:

oké, köszi

na ma kipróbáltam, nappal is és sötétben is, városban is és autópályán is, és nagyon jó, lehúzódtak, rendőr meg nem volt sehol, így kb fele annyi idő alatt értem oda, azért ez nem rossz gy

már megörültem, de most kár, hogy mondtad ezt a kamerás dolgot ... de utólag majd letagadom

2010. dec. 16. 18:37
 22/115 A kérdező kommentje:
és ha megcsinálom azt a vizsgát, akkor már mehetek, vagy legalábbis nem büntethet meg 100 ezerre a rendőr utólag se ? mert akkor érdemes lenne, amúgy meg amit a mentőről ítrtál, hát figyelj, ha csak ezen múlik, lehet kapni menetlevelet a nyomtatványboltokban, akkor abban beírom, ha használom, és az útvonalat, és ha bekérik, akkor megmutatom nekik, hát ez ne legyen az akadály
2010. dec. 16. 18:40
 23/115 anonim ***** válasza:
100%
Remélem elkapnak és JÓL MEGB*SZNAK TE KÖCSÖG amiért ilyen jogokkal élsz vissza!
2010. dec. 16. 19:04
 24/115 A kérdező kommentje:

de figyelj, holnap veszek menetlevelet na, nem élek akkor vissza semmivel !!!!! ok ????

ne beszélj már ilyen csúnyán velem!

2010. dec. 16. 19:08
 25/115 anonim ***** válasza:
na figyelj! a lényeg h olyan mindegy, hogy neked mien vizsgád van az lehet éppen PÁV1 vagy akármi, NEM számit az a lényeg h az auto is alkalmas legyen rá hogy használhasd! nem hivatali autod van!nem tartozol olyan szervezethez akik használhatják fogadd el, hogy NEM használhatod!!!
2010. dec. 16. 19:15
 26/115 A kérdező kommentje:

na de most mondta valaki, hogy ha beírom a menetlevélbe az útvonalat, akkor lehet ....

én szabályos akarok lenni teljesen! hidd el !

2010. dec. 16. 19:19
 27/115 anonim ***** válasza:

Nem olyan menetlevél mint amit papírírószerbe kapni.

Szabályos?

Rendőrtiszti->és akkor ha elvégezted vezethetsz "nínós autót"

2010. dec. 16. 19:46
 28/115 A kérdező kommentje:

értem, vagyis nem értem, na de mindegy, akkro utólag majd letagadom

amúgy nagyon szép ám, és olyan fénye van, hogy beteríti kék fénnyel az egész környéket ! ha kéred, küldök róla képet, gyönyörű, szóval nem bántam meg, igaz drága volt, de megérte

2010. dec. 16. 19:50
 29/115 anonim ***** válasza:
lehet neked akármien menetleveled a saját autodhoz akkor sem használhatod!!!! és hiába tagadod le ha térfigyelön visszanézik akkor látszik a rendszámod, tehát ha nem mondod meg h ki vezette az autot akkor a tulajt "szedik" elő és gondolom az te vagy, NINCS kibuvó és ne legyél értetlen!!!
2010. dec. 16. 19:54
 30/115 anonim ***** válasza:

Leírom tömören:

Nem használhatod mert nincs a kocsi forgalmijában engedély rá.

A menetlevél akkor szükséges HIVATALOS SZERVEKNÉL ha megkülönböztető jelzés alatt csinálnak olyat amiért amúgy megbírságolnák érte, te olyan menetlevelet nem tudsz szerezni.

Ha megállít nem tudod letagadni mert kimondja a KRESZ is a használatának tiltását civil embereknek.

Büntetésed 100 000Ft-tól a jogosítványod örökös bevonásáig terjedhet, attól függ mit követsz el a megkülönböztető jelzés alatt.

Attól hogy te villogsz, megállíthat a rendőr mert NEM rendőrautód van és NEM fényhíd hanem CSAK VILLOGÓ!

Hiába van meg a PÁV1 vizsgád, akkor SEM használhatod!

Remélem tömören így érted.

2010. dec. 16. 19:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!