Baj lenne, ha én kék villogóval mennék az úton? Szólna érte a rendőr?
Csak mert annyira tetszik is, és poénból vettem egy nagyon szépet (mágnestalpast), és állat fénye van.
Végül is a rendőr úgyse tudja, miért megyek kék villogóval, nem?
oké, köszi
na ma kipróbáltam, nappal is és sötétben is, városban is és autópályán is, és nagyon jó, lehúzódtak, rendőr meg nem volt sehol, így kb fele annyi idő alatt értem oda, azért ez nem rossz gy
már megörültem, de most kár, hogy mondtad ezt a kamerás dolgot ... de utólag majd letagadom
de figyelj, holnap veszek menetlevelet na, nem élek akkor vissza semmivel !!!!! ok ????
ne beszélj már ilyen csúnyán velem!
na de most mondta valaki, hogy ha beírom a menetlevélbe az útvonalat, akkor lehet ....
én szabályos akarok lenni teljesen! hidd el !
Nem olyan menetlevél mint amit papírírószerbe kapni.
Szabályos?
Rendőrtiszti->és akkor ha elvégezted vezethetsz "nínós autót"
értem, vagyis nem értem, na de mindegy, akkro utólag majd letagadom
amúgy nagyon szép ám, és olyan fénye van, hogy beteríti kék fénnyel az egész környéket ! ha kéred, küldök róla képet, gyönyörű, szóval nem bántam meg, igaz drága volt, de megérte
Leírom tömören:
Nem használhatod mert nincs a kocsi forgalmijában engedély rá.
A menetlevél akkor szükséges HIVATALOS SZERVEKNÉL ha megkülönböztető jelzés alatt csinálnak olyat amiért amúgy megbírságolnák érte, te olyan menetlevelet nem tudsz szerezni.
Ha megállít nem tudod letagadni mert kimondja a KRESZ is a használatának tiltását civil embereknek.
Büntetésed 100 000Ft-tól a jogosítványod örökös bevonásáig terjedhet, attól függ mit követsz el a megkülönböztető jelzés alatt.
Attól hogy te villogsz, megállíthat a rendőr mert NEM rendőrautód van és NEM fényhíd hanem CSAK VILLOGÓ!
Hiába van meg a PÁV1 vizsgád, akkor SEM használhatod!
Remélem tömören így érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!