Megbüntethet azért a rendőr, mert nagy magyar országos H betű van a motoromon?
Ezért nem. Feltételezhetően félre értetted, azokat bünteti meg - jogosan - akik a rendszámukra teszik ezt, azon ugyanis semmilyen módon nem változtathatsz.
Ha a tankra teszed nincs köze hozzá és nem is fogja érdekelni (bármennyire is szeretnéd ebbe beleélni magad).
"Örülök neki, hogy nem foglakozik vele!"
Akkor miért született meg a kérdés?
Büntetett már meg ilyenért a rendőr? Nem.
Gondolom haverod mesélte akinek a haverjának a haverja bennfentes valamely föld alatti mozgalomban és őt mindig egreciroztatják a rendörök a nagymagyarország matricája miatt. Mert a rendőrök gonoszak, posztkommunista agymosott mind, a régi rendszer katonái, tehát mi legyünk ellenállók.
Igy leszünk fontosak és igy lesz izgalmas az életünk.
El kell keseritselek, a hajadat lilára festheted, magadra tetováltathatsz nagymagyaország térképet, beöltözhetsz nőnek, azt teszel amit akarsz a rendőrt nem érdekli. Sőt, a kutyát se.
Ha valaki, én (rendőrként) rühellem az "antirendőr" kérdéseket és kommenteket. De szerintem ezzel a kérdéssel semmi baj nincs. Normális hangnemű, simán információt kérő, kulturáltan megfogalmazott. Szerintem belehallasz valamit, ami nincs ott (vagy csak én nem hallom).
Egyébként jól írták, nem büntetnek meg, HA (rendszámmal ellátott motor esetén) magyar rendszámos a vas. Ha külföldön helyezték forgalomba, már csücskös a dolog, de ezt nem írtad.
Na várj. Elmentél venni egy ilyen matricát, feltetted a motorodra, vígan motoroztál aztán felsejlett benned, hogy lehet ezért megbüntet a rendőr.
De miért? Állitott meg rendőr és rosszalóan csóválta a fejét vagy mi? Honnan maga az ötlet?
Ilyen alapon azt is kérdezhetted volna hogy megbüntethet azért a rendőr mert szürke színü a hátsó gumid, még sem ezt kérdezted.
"Azért kérdeztem meg, mert a mai világban ha valaki Nemzeti hitvallású, akkor az már sok ember szemében egy rasszista náci."
És meg is érkeztünk oda amit már a legelején megmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!