Ahhoz hogy rendőr legyél tökéletesen kell tudnod a magyar nyelvet?
Figyelt kérdés
És ha egy kicsit megy a magyar(eléggé kicsit) attól még lehetsz rendőr?Nem rólam van szó2009. dec. 27. 14:06
1/9 anonim válasza:
Igen, tudnod kell. Gondolj bele. Hogy igazoltat valakit egy rendőr ha még beszélni sem tud?
2/9 anonim válasza:
ez remélem vicc! :D HA mo-on akarsz rebdőr lenni, akkor igen, tudnod kellanyanyelvi szinten beszélni! e jóó égg!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam kösz a válaszokat
2009. dec. 27. 14:24
4/9 anonim válasza:
csak ha Mo-n akar rendőr lenni
Svédországban semmi szükség rá
5/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy miért nincsen Svégországban szügség rá?
2009. dec. 27. 14:33
6/9 anonim válasza:
Azért nincs Svédországban szükség a magyarra,mert ott más a nyelv.
Természetesen adott országnyelvét tudni kell ha ott akarsaz rendőr lenni ha nem anyanyelvi szintwen de min. felsőpfokon.
Az ismerősöd milyen nemzetiségű és miért itt akar rendör lenni?
7/9 anonim válasza:
Hogy miért nincs szükség ahhoz, hogy Svédországban rendőr légy arra, hogy tökéletesen ismerd a magyar nyelvet? Fogalmam sincs... :-D
(a "szükség" szóban pedig k betű is van)
8/9 A kérdező kommentje:
Tudom elírtam bocsessz kösz az eddigi válaszokat
2009. dec. 27. 15:31
9/9 anonim válasza:
Leültem és lehűltem... Nem értem a kérdést :)
Nem kell tökéletesen, ha arra gondolsz. Én most épp a retorikai vizsgámra készülök, nyílván egy rendőrnek nincs erre szüksége. Elég ha átlagos magyar anyanyelvű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!